Un director al CJ Prahova a murit după ce a contractat COVID-19! Mesajul sfâșietor apărut pe Facebook după decesul său

Publicat: 18/08/2020 | 13:16
Un director al CJ Prahova a murit după ce a contractat COVID-19! Mesajul sfâșietor apărut pe Facebook după decesul său

Ioan Dragomir, unul dintre directorii Consiliului Judeţean Prahova, a murit după ce a contractat COVID-19. La scurt timp după ce s-a aflat despre decesul său, pe Facebook a fost publicat un mesaj sfâșietor în memoria sa. Mai mulți foști colegi cu care a intrat în contact înainte să fie depistat pozitiv se află în prezent în izolare la domiciliu și urmează să fie testați.

Citește și: Coronavirusul “loveşte” din nou în familia Andreei Esca! S-au testat în această dimineaţă

Ioan Dragomir a murit după ce s-a contaminat cu noul coronavirus

Bogdan Toader, preşedintele CJ, a mărturisir într-un interviu că Ioan Dragomir a fost depistat pozitiv după ce a mers în concediu și s-a întâlnit cu sora sa care a venit din Spani, relatează Agerpres. După ce familia a anunțat că fostul director al Direcției Județene de Protecția Plantelor și Întreținere a Drumurilor Județene Prahova a încetat din viață, pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Prahova a fost transmis un mesaj impresionant.

Nu rata: E oficial! Care sunt simptomele noului coronavirus care se pot observa pe fața unei persoane infectate

“☦ Conducerea Consiliului Județean Prahova, prin președintele Bogdan Toader, exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului Ioan Dragomir, fost director general al Direcției Județene de Protecția Plantelor și Întreținere a Drumurilor Județene Prahova.

A fost un om de administrație, reprezentând cu profesionalism, dăruire și implicare instituția pe care a condus-o. Condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să îl odihnească în pace!” este mesajul transmis de reprezentanții Consiliului Județean Prahova pe pagina oficială de Facebook a instituției.

Află și: A fost descoperită o nouă tulpină de coronavirus! Ar putea fi de 10 ori mai contagioasă

“Dumnezeu să îl odihnească în pace! Un om de mare valoare profesională și umană! Condoleanțe familiei!”, “Odihnă veșnică alături de îngeri”, “Dumnezeu să-i dea pacea cuvenită! Condoleanțe familiei care trece prin momente grele, plecarea unui om iubit din sânul ei!”, “A fost un om deosebit! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, “De necrezut… Sincere regrete! Dumnezeu să îl odihnească în pace!” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea de mai sus.

Alina Gabriela Dragomir le-a transmis tuturor următoarele mărturii emoționante: “Familia noastră vă mulțumește din tot sufletul pentru tot sprijinul și susținerea din ultimele zile!!! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”.

În ultimele 24 de ore, în România s-au înregistrat alte peste 1.000 de cazuri de infecție cu virusul SARS-CoV-2, iar bilanțul morților a ajuns la 3.074  – alte 74 de persoane au încetat din viață după ce s-au infectat cu boala rară apărută în China la finalul anului trecut.

Descoperă și: Terasele și hotelurile de pe litoral se închid mai devreme din cauza crizei epidemiologice. Când se încheie sezonul estival

Sursa foto: Facebook / pixabay.com/ro