Un fond de investiții din Spania interesat să preia Dinamo!

Autor:
Publicat: 21/04/2020 | 15:40
Un fond de investiții din Spania interesat să preia Dinamo!

Un fond de investiții din Spania condus de Herminio Menendez, fost canotor, multiplu medaliat la Jocurile Olimpice și participant la patru ediții ale Olimpiadei între 1972 și 1984, este interest să preia Dinamo.

Jurnaliștii de la gsp.ro susțin că pe adresa lui Ionuț Negoiță a sosit o oferă de cedare a clubului către spanioli, ofertă pe care însă finanțatorul „alb-roșilor” nu a dorit să o facă publică.

„Celor din Spania le-am livrat toate informațiile, însă au venit cu o cretinătate. Vor ca toate datoriile să fie plătite la zi, vor nu știu ce. Cred că voiau și bani, cred că băteau câmpii. Tocmai de asta nu avem ce discuta. Am spus că renunț la club pentru un leu, însă restul trebuie să și le asume. Nu știu ce au in cap ei, dacă au ceva, probabil s-au gândit să facă o glumă neinspirată. Mi s-a părut că nu sunt realiști”, a declarat Ionuț Negoiță, pentru cei de la gsp.ro. În vârstă de 66 de ani, Herminio Menendez este fost conducător la cluburi precum Seviila sau Sporting Gijon.

După cum bine știți, în luna  feburarie a acestui an „câinii” reprezentaţi de Asociaţia Suporterilor „Peluza Cătălin Hîldan”, au cumpărat 10% din acţiunile deţinute de Ionuţ Negoiţă la gruparea bucureşteană prin programul socios „Doar Dinamo Bucureşti” (DDB). Aceeaşi asociaţie a strâns în ultimele zile din donaţii peste 170.000 de lei pentru obţinerea licenţei clubului pentru sezonul 2020-2021 al Ligii I. Recent, Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo, a făcut o ofertă publică în valoare de un leu pentru cumpărarea pachetului majoritar de acţiuni (82,9368%) deţinut de Ionuţ Negoiţă la Dinamo.