Un fost membru MISA îi dă lovitura lui Guru Bivolaru: ”Mulți au înnebunit!”

Publicat: 25/05/2020 | 11:29
Un fost membru MISA îi dă lovitura lui Guru Bivolaru: ”Mulți au înnebunit!”

Gregorian Bivolaru, cunoscut drept Guru Bivolaru, a fost eliberat condiționat, el fiind acuzat, între altele, de trafic de persoane. Cornel Albu, fost membru MISA, cere acum revocarea eliberării lui.

Cornel Albu făcea dezvăluiri halucinante în urmă cu șapte ani, în faţa judecătorilor. Spunea că el și alți membri ajunseseră sclavi care munceau fără bani, în diverse locaţii din oraş, pentru bunăstarea şefilor MISA, potrivit spynews.ro.

CITEȘTE ȘI: O ADEPTĂ MISA A RUPT TĂCEREA! ÎL ACUZĂ PE ”GURU” BIVOLARU CĂ A DEZVIRGINAT-O LA 15 ANI

“Ne lua tot ce putea din forţa noastră, energia. Spuneau: cu cât dai mai mult, cu atât iei mai mult de la mine. Munceam până nu mai puteam. Când se împărţeau roadele muncii, nu mai participam. Am muncit foarte mult la o vilă din sectorul 1. Când a fost gata vila, normal trebuia să fie vândută şi roadele să fie împărţite. Vila a rămas în proprietatea unui mahăr”, mărturisea Cornel Albu.

Un fost membru MISA cere revocarea eliberării lui Bivolaru

“Mulţi yoghini au înnebunit ori s-au îmbolnăvit de cancer. Culmea ironiei, pentru că el avea nişte teorii împotriva cancerului, el vindeca orice tip de cancer. Distrugerea familiei era o consecinţă colaterală. Era inevitabil. Era această teorie, să fii deschis în relaţii. Nu se supăra dacă aveai relaţii şi cu altă fată. S-au destrămat multe familii. Foarte mulţi instructori de yoga dădeau acest exemplu. Aceste relaţii deschise. Erau două tipuri de scenete în care jucau fetele.

NU RATA: UN PROFESOR UNIVERSITAR DIN ROMÂNIA E ACUZAT CĂ ÎNDOCTRINEAZĂ STUDENȚI + O FOSTĂ YOGHINĂ L-A DENUNȚAT PUBLIC PE GREGORIAN BIVOLARU

Concursurile de shahti, ca să o aleagă pe cea mai deşteaptă, cea mai grozavă, cu probe mai vizibile şi mai puţin vizibile, doar pentru ochii lui Grig, cu componente greţoase. Au apărut în colaje transpuse în filme pornografice. Fetele care au văzut aşa ceva s-au supărat, unele au protestat”, mai spunea, tot atunci, fostul membru MISA.

Citește și...