Un fost ministru de Interne bantuie noaptea pe strazi! Vezi cui ii dadea ordine Radu Stroe la ceas tarziu

Publicat: 24/11/2014 | 19:50

Radu Stroe, fostul ministru de Interne, este un mare iubitor de animale, motiv pentru care si-a luat un caine de care are foarte mare grija.
 

Paparazii CANCAN.ro l-au fotografiat serile trecute pe Radu Stroe in timp ce-si plimba cainele, iar fostul ministru de Interne era foarte rabdator cu patrupedul, lasandu-l pe acesta sa-si “faca de cap” printre masinile parcate pe strada. Fostul demnitar parea plictisit, sau poate era doar obosit, insa acest lucru nu l-a impiedicat sa scoata cainele la plimbare, asa cum face in fiecare seara.

Radu Stroe si-a scos cainele la plimbare
Radu Stroe si-a scos cainele la plimbare

Zis si facut! Stroe i-a pus lesa patrupedului si l-a scos la plimbare, iar din prima clipa in care a iesit afara, cainele a inceput sa adulmece masinile din zona. Mirosea cand o roata, cand alta, insa nu se putea hotari, asa ca fostul ministru de Interne a fost nevoit sa se inarmeze cu rabdare. Stapanul si animalul s-au plimbat mai bine de 20 de minute pe strazile Capitalei, insa cainele fostului demnitar era nehotarit. Se mai oprea langa un pom insa, dupa ce adulmeca locul, se indeparta. Si a tinut-o asa minute bune.

I-a ascultat comenzile

Fostul ministru de Interne este un mare iubitor de animale
Fostul ministru de Interne este un mare iubitor de animale

Nici dupa ce a „vizionat” mai multe masini, patrupedul nu s-a putut hotari care este favorita lui. A luat la rand autoturismele parcate, iar Radu Stroe astepta, rabdator, ca animalul sa se hotarasca asupra unei “tinte”. Iar, la un moment dat, rabdarea i-a fost rasplatita. Patrupedul a luat pozitia de “atac”, iar fostul ministru de Interne a rasuflat usurat ca plimbarea s-a terminat, avand in vedere frigul de afara. Asa ca s-a indreptat cu cainele spre casa, patrupedul ascultand intocmai comenzile stapanului.

Citește și...