Un martor aruncă bomba! Ce ar fi făcut Mario Iorgulescu imediat după accident! A coborât din mașină și…

Publicat: 09/09/2019 | 17:25
Un martor aruncă bomba! Ce ar fi făcut Mario Iorgulescu imediat după accident! A coborât din mașină și…

Un comentariu postat pe pagina de socializare a lui Dany Vicol, bărbatul care a murit în accidentul de mașină provocat de Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, ridică numeroase semne de întrebare în legătură cu tot ceea ce s-a întâmplat în primele minute după impactul teribil.

Cel care a postat mesajul aduce informații șocante din care reiese că Mario Iorgulescu, imediat după accident – conform unor martori -, putea să stea în picioare și l-ar fi sunat pe Gino Iorgulescu. Internautul insistă asupra unei eventuale mușamalizări a cazului, asta în vreme ce ancheta desfășurată de polițiști este în plină desfășurare și doar după finalizarea acesteia se va ști, cu certitudine, care au fost cauzele producerii acestui groaznic accident de circulație.

Dany Vicol, victima care circula cu un Audi vechi – pe celălalt sens de mers – nu a mai avut nicio șansă în urma teribilului impact cu mașina condusă de Mario Iorgulescu, tânărul fiind strivit. Ca o ironie a sorții, acesta se întorcea de un priveghi, iar în spatele mașinii sașe se aflau alte rude care îl însoțiseră. Acestea au asistat, șocate, la tragedie.

”Nu este conştient, este intubat şi ventilat mecanic”

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că duminică dimineață, în jurul orei 03.00, un șofer în vârstă de 24 ani – respectiv Mario Iorgulescu – care se deplasa pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani.

Ambele mașini au ieșit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc la compartimentul motor. În accident a murit șoferul din cel de-al doilea autoturism, în vreme ce Mario Iorgulescu – cel care a provocat accidentul – a fost rănit grav și transportat la Spitalul Elias.

A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală şi toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgenţă azi-noapte, operaţia a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conştient, este intubat şi ventilat mecanic“, a declarat Silvius Negoiţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Citește și...