Un medic din Costa Rica a consultat-o pe Elena Udrea! Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp

Autor: Anca Toma
Publicat: 28/03/2018 | 13:53

Elena Udrea nu s-a prezentat miercuri la judecarea dosarului „Gala Bute”, iar avocaţii săi au anunţat la Instanţa supremă că un medic din Costa Rica i-a recomandat „odihnă absolută” fostului ministru. Blonda nu a venit la proces, iar avocaţii ei au confirmat că se află în Costa Rica. Apărătorii au cerut amânarea judecării dosarului, susţinând că Udrea vrea să fie prezentă şi să pună întrebări martorilor.

Avocatul Alexandru Chiciu a depus trei înscrisuri medicale emise de un doctor din Costa Rica, în care recomandă „odihnă absolută” pentru fostul ministru.

Depun trei înscrisuri traduse de un traducător autorizat, transmise de Elena Udrea. Primul înscris este din 22 februarie şi prezintă tabloul medical al acesteia. Medicul din Costa Rica face parte din Colegiul Medicilor din această ţară. Al doilea înscris este din 24 februarie. Cel de al treilea este din 13 martie 2018, care centralizează situaţia medicală.

Medicul dispune odihnă absolută pentru Elena Udrea. Clienta mea este în imposibilitate obiectivă de a se prezenta. Ea vrea să fie prezentă la audierea martorilor. Solicitarea apărării este de amânare a audierii martorilor la un termen viitor, când domnia sa se va prezenta la proces, dacă starea de sănătate îi va permite„, a spus avocatul.

Nuntă și botez în același timp

Celebra prezicătoare Carmen Harra este convinsă că Elena Udrea se va mărita din nou, ea afirmând că fosta șefă de la Ministerul Turismului va face nuntă și botez în același timp. „O maturizează, o s-o facă cu mai multă înţelegere faţă de tot ce se întâmplă, se umanizează, o sarcină îţi dă mai multă responsabilitate. E bine pentru evoluţia ei spirituală, în carieră. E foarte bună pentru ea. Copiii nu neapărat sudează căsniciile, de obicei se despart mai des. Important e să trăieşti momentul, clipa cu pasiune, evoluţia acestei relaţii va merge în bine. Mai mult ca sigur va avea nuntă şi botez anul acesta. Pentru o femeie, până la urmă, a deveni mamă e mare realizare”, a spus Carmen Harra.

Citește și...