Un militar din Dâmboviţa a fost bătut şi tâlhărit de “peștii” unei prostituate. Motivul e incredibil

Publicat: 02/08/2018 | 11:48
Un militar din Dâmboviţa a fost bătut şi tâlhărit de “peștii” unei prostituate. Motivul e incredibil

Pățania unui militar din Dâmbovița ar putea să-i inspire pe scenariștii de la Hollywood pentru o tragicomedie! Bărbatul de 35 de ani s-a întâlnit cu o prostituată de 18 ani ca să întrețină relații intime contra cost. Suma pe care i-a cerut-o tânăra l-a nemulțumit, așa că s-a decis să o ducă pe fată înapoi acasă. Ajuns la destinație, el a fost bătut și tâlhărit de “peștii” prostituatei.

Bărbatul, caporal la unitatea militară din satul Teiş, s-a înțeles cu o tânără de 18 ani din Odaia Turcului pentru o partidă de amor contra cost, potrivit mditv.ro. Când a auzit suma cerută de femeie, el s-a răzgândit și a făcut cale întoarsă la domiciliul acesteia. Aici, militarul din Mogoșani a fost bătut de patru tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 26 de ani. “Peștii” prostituatei nu s-au mulțumit cu atât: ei i-au furat bărbatului suma de 170 de lei, dar şi un lănţişor de aur pe care acesta îl avea la gât.

Rănit și jefuit, militarul de 35 de ani a sunat la numărul unic de urgență 112 și a mers la secție, unde a depus o plângere la Poliţia Găeşti. Oamenii legii au reuşit să îi identifice şi să îi prindă pe protectorii prostituatei. În plus, ei au recuperat lănţişorul de aur pe care i l-au restituit militarului.

Citește și...