Un moment umilitor din avion a determinat-o să slăbească spectaculos! Cum arată acum această fată de 150 de kilograme

Publicat: 04/08/2013 | 15:29
Un moment umilitor din avion a determinat-o să slăbească spectaculos! Cum arată acum această fată de 150 de kilograme

Un moment stânjenitor prin care a trecut in timpul unui zbor cu avionul a făcut-o să slăbească spectaculos.

Holly Hatfield, în vârstă de 23 de ani, urma studiile la Berlin, iar intr-o vacanta a decis să meargă la părinti, in Marea Britanie.

In avion insă, fata a trecut printr-o situatie stânjenitoare. Pentru că centura de siguranta era prea mică pentru ea, Holly a chemat o stewardesa pentru a-i cere ajutorul. Din păcate, aceasta s-a arătat neputincioasă, greutatea tinerei fiind prea mare.

fata

Ea cântărea, la acel moment, 150 de kilograme. Ajunsă acasă, in Anglia, fata s-a decis să slăbească.

fata

„Am fost întotdeauna corpolentă, dar incidentul de pe cursa EasyJet a fost catalizatorul pentru a lua în cele din urmă măsuri pentru a slăbi. Am urcat în avion şi am ocupat un loc la culoar – am ales un loc pe care îl ocupam în mod normal din cauza spaţiului suplimentar. Mi-am dat seama în acel moment că am nevoie de o extensie la centura de siguranţă, dar când am cerut asta unei însoţitoare de zbor, aceasta mi-a explicat că, deoarece stau pe ultimul rând, ei nu nu pot folosi extensii. Apoi însoţitoarea a întrebat o doamnă în primul rând din faţa mea dacă poate să facă schimb de locuri. Ea avea un loc liber lângă ea”, a povestit Holly pentru Daily Mail.

Fata a inceput să tină o dietă in august 2012 si tot de atunci s-a apucat si de sport. Astăzi, ea cântăreste putin peste 70 de kiligrame si este decisă să obtină trupul de care să nu-i mai fie rusine.

fata

 

C.V.

Citește și...