Un musulman din Romania face declaratii uluitoare la scurt timp dupa atentatul din Franta! “Si in Romania se poate intampla..!”

Publicat: 12/01/2015 | 19:44
Un musulman din Romania face declaratii uluitoare la scurt timp dupa atentatul din Franta! “Si in Romania se poate intampla..!”

Reprezentantii comunitatii muslmane din Romania condamna atentatul sangeros din Franta, cat si cel care l-a precedat pentru capturarea teroristilor,spunand ca evenimentele tragice care au avut loc nu au nicio legatura cu religia islamica.

O lume intreaga a fost socata de atentatul terorist de la Paris, dupace trei teroristi au atacat redactia ziarului Charlie Hebdo, unde au fost impuscate 12 persoane, majoritatea dintre ei jurnalisti.

Cei mai celebri caricaturisti francezi au fost ucisi cu sange rece
Cei mai celebri caricaturisti francezi au fost ucisi cu sange rece

Bilantul include si doi politisti ucisi. Alte 11 persoane au fost ranite, patru dintre ele fiind in stare critica.

Atac terorist

A fost nevoie sa curga din nou sange nevinovat pentru ca doi dintre teroristi sa fie prinsi. Este vorba de patru persoane care au fost luati ostatice intr-un supermarket, despre care s-a spus ca au fost ucisi de teroristi inainte ca forrtele de ordine sa intre in forta in magazin. Cei doi frati teroristi Cherif, de origine musulmana, mai erau insotiti de o alta femeie deosebit de periculoasa, iubita celui de-al treilea terrorist, care in momentul evacuarii ostaticilor ea a reusit sa fuga fara ca cineva s-o observe.

Cei doi frati, teroristi, au fost impuscati mortal

Potrivit unor surse ale anchetatorilor francezi, aceasta ar fi reusit sa fuga in Siria.

In contextual acestor evenimente tragice care au solidarizat natiuni si au nascut proteste cu milioane de oameni pe strazi, comunicatea musulmana din Romania condamna, de asemenea, actele sangeroase provocate de teroristii de origine musulmana.

Studenta este cautat de autoritatile franceze

“Nu exista asemanare intre noi, musulmanii care servim acest cult, si acei indivizi care au trait intr-un intuneric religios. Poti sa fii orice pe lume asta, daca ai o crestere si o educatie normala data de catre parinti nu ajungi in situatia asta. Si in Romania se poate intampla… oriunde in lumea asta, doar ca diferenta o face educatia, iar noi, cei din Romania, condamnam cee c e s-a intamplat la Paris!”, a declarat Imam Aziz Besir OSMAN, preotul unei moschei din Romania.

O studenta a devenit cea mai cautata terorista

Conform informatiilor furnizate de publicatia Le Parisien, Hayat Boumeddiene, terorista implicata in atacurile teroriste de la Paris, iubita lui Amedy Coulibaly, teroristul ucis de fortele speciale in asaltul de la magazinul cusher din Vincennes, a reusit sa evite toate filtrele si controalele politiei si jandarmeriei, si sa paraseasca teritoriul Frantei, ajungand in Siria.

Jurnalistii francezi afirma ca cea mai cautata femeie din Franta, Boumeddiene, s-a gasit la bordul cursei Madrid-Istanbul, vineri 2 ianuarie 2015, fiind insotita de un barbat al carui frate era cunoscut de agentii francezi ca avand legaturi cu celulele jihadiste.
Boumeddiene avea un bilet de retur, pe aceeasi ruta, pentru 9 ianuarie 2015, pe care nu l-a mai folosit.

Maria Apostol