Un nou atac la adresa lui Mirel Radoi! Un component al “Generatiei de Aur” se revolta! “Nu poti fara 12 clase. E un servitor!”

Publicat: 24/06/2015 | 13:26
Un nou atac la adresa lui Mirel Radoi! Un component al “Generatiei de Aur” se revolta! “Nu poti fara 12 clase. E un servitor!”

Ionel Ganea lanseaza un nou atac la adresa lui Mirel Radoi si al lui Razvan Burleanu. Dupa ce presedintele FRF a spus ca tehnicianul Stelei are dreptul de a sta pe banca in calitate de director sportiv, Ganezu' reactioneaza.

Faptul ca Mirel Radoi a primit dreptul de a putea sta pe banca Stelei la meciurile din Liga 1 continua sa creeze discutii in fotbalul romanesc.

Mirel Radoi

Astfel, in acte, oficialii campioanei l-au trecut pe fostul mijlocas din Ghencea in functia de director sportiv, iar zilele trecute, presedintele FRF a declarat ca, cel putin pentru moment, acest lucru este legal. “Situatia nu tine exclusiv de Mirel Radoi, e o situatie care trebuie analizata pe fond. In ultimele luni am intreprins demersuri in care sa reglementam acest vid normativ, vid care fost ingaduit ani buni. Azi nu se mai poate folosi locul dedicat unui medic sau maseur pentru antrenor. Pregatim cursuri pentru director sportiv sau team manager, astfel ca ce se intamplă azi nu va mai fi posibil”, a spus Burleanu la Sport.ro.

Razvan Burleanu

“Inseamna ca si la FRF exista angajati care nu au terminat 12 clase”

Declaratia sefului de la Casa Fotbalului l-a deranjat pe Ionel Ganea. Actualmente la Dunarea Calarasi, formatie care a promovat in liga secunda, fostul atacant al “Generatiei de Aur” a reactionat. “Am urmarit si eu declaratia sa. Vreau sa-i spun domnului presedinte Burleanu ca un director sportiv, ca sa fie angajat, trebuie sa detina cel putin studii medii. Daca domnul presedinte incurajeaza astfel de practici, inseamna ca si la FRF exista asa angajati, care nu au nici macar studii medii, nu detin diploma de 12 clase, iar atunci ne meritam soarta. Ar fi bine ca domnul presedinte sa nu incurajeze astfel de lucruri”, a declarat Ionel Ganea pentru CANCAN.ro.

 

„E valabil si pentru servitorul de Argaseala”

Tehnicianul l-a luat in colimator si pe Valeriu Argaseala, presedintele ros-albastrilor: „E valabil si pentru servitorul de Argaseala! El sa stea drepti cand suna telefonul si sa inteleaga ca nu prea mai merge cu smecheriile pe care le face”.

Ionel Ganea AC


Radoi nu si-a luat Bacalaureatul

Declaratia “Ganezului” este legata de o informatie publicata de presa sportiva legata de Mirel Radoi. Conform Gsp, noul tehnician al Stelei nu detine diploma de Bacalaureat, iar din acest motiv nu s-a putut inscrie la cursurile Scolii Federale de Antrenori pentru a primi licenta PRO, cea care-i permite sa stea pe banca in calitate de antrenor in Liga 1.

 

CITESTE SI: 

“Mama nu mi-a luat nici macar o minge!” CE CADOU i-a oferit Ionel Ganea fiicei lui cu ocazia majoratului!

Ionel Ganea rupe tacerea! Fostul antrenor nu l-a iertat pe Valerii Moraru: “Un expulzat, un micinos si un om fara cuvant!”

I.M
 

Citește și...