Un nou mall a luat foc în Rusia! Peste 100 de oameni au fost evacuați! S-au înregistrat mai multe victime

Publicat: 04/04/2018 | 16:17
Un nou mall a luat foc în Rusia! Peste 100 de oameni au fost evacuați! S-au înregistrat mai multe victime

Un incendiu a izbucnit, miercuri, în incinta unui mall din Moscova, iar serviciile de intervenţie încearcă să evacueze persoanele aflate în clădire, fiind înregistrate mai multe victime, relatează site-ul agenţiei Sputnik, citat de zf.ro.

Potrivit informaţiilor furnizate de un oficial din cadrul serviciilor de urgenţă, etajul al patrulea al mallului Persei a fost cuprins de flăcări.

S-au înregistrat mai multe victime, fără a fi precizat numărul şi starea acestora. Pompierii încearcă să stingă incendiul, dar intervenţia se desfăşoară cu dificultate din cauza structurii clădirii.

Peste 100 de persoane au fost evacuate până în prezent din centrul comercial.

64 de morți la mall-ul din Siberia

Cel puţin 64 de persoane au murit, iar alte zece au dispărut, după ce un incendiu a izbucnit într-un centru comercial din oraşul Kemerovo, aflat în sud-vestul regiunii ruse Siberia, a anunţat luni Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă, relatează site-ul agenţiei Tass.

„Din păcate, trebuie să anunţăm că 64 de persoane au murit din cauza incendiului”, a declarat atunci Vladimir Pucikov, ministrul rus pentru Situaţii de Urgenţă.

Un purtător de cuvânt al serviciilor de urgenţă anunţase iniţial că au fost găsite încă 11 cadavre în zona unde se afla cinematograful. Ulterior a confirmat că autorităţile au descoperit încă cinci trupuri neînsufleţine.

Incendiul a avut loc în centrul comercial Zimnyaya Vishnya, localizat în oraşul Kemerovo, pe bulevardul Lenin, unul dintre drumurile principale ale localităţii. Potrivit relatărilor, focul a izbucnit la etajul al treilea unde se află un cinematograf şi un loc de joacă pentru copii.

Citește și...