Un olandez de 77 de ani și-a violat nepotul de 5 ani, în județul Alba! Bărbatul și copilul se aflau în vacanță în țara noastră

Autor: Angie Voicu
Publicat: 16/05/2018 | 11:35

Caz cutremurător în județul Alba! Un cetățean olandez în vârstă de 77 de ani și-a violat nepotul de 5 ani. Bărbatul și băiețelul se aflau în vacanța în Ocna Mureș. Olandezul a fost reținut, marți seară (15 mai), de către polițiști, fiind suspectat de viol.

Polițiștii au primit informații că bărbatul și-ar fi abuzat sexual nepoțelul de 5 ani. Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Alba, Luminița Prodan, a confirmat miercuri dimineață (16 mai), că un bărbat de 77 de ani, cetățean olandez, a fost reținut, fiind suspectat de comiterea infracțiunii de viol, potrivit news.ro. Din primele informații, bărbatul venise cu băiatul în România ca turişti, în vacanţă.

Deocamdată, polițiștii nu pot preciza dacă abuzurile sexuale au fost repetate, cercetările cercetările fiind coordonate de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud. În cursul zilei de miercuri, olandezul va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Citește și...