Un parlamentar și-a pierdut soția și cei doi copii în tragedia aviatică din Etiopia

Publicat: 10/03/2019 | 18:46
Un parlamentar și-a pierdut soția și cei doi copii în tragedia aviatică din Etiopia

Anton Hrnko, un parlamentar slovac în vârstă de 64 de ani, a făcut anunțul trist că și-a pierdut soția și cei doi copii în tragedia aviatică din Etiopia.

Un zbor al companiei Ethiopian Airlines, care se îndrepta spre capitala Nairobi, s-a prăbușit duminică dimineață, având 149 de pasageri la bord și opt membri ai echipajului, a informat un purtător de cuvânt al companiei, relatează site-ul agenției Reuters. Toate cele 157 de persoane aflate la bordul unui zbor al companiei Ethiopian Airlines, care se îndrepta spre Nairobi, au murit după ce avionul s-a prăbușit în apropierea orașului Bishoftu, au informat duminică autoritățile.

Zborul ET 302 s-a prăbușit în apropierea orașului Bishoftu, la 62 de kilometri de capitala etiopiană Addis Ababa. Avionul era un Boeing 737-800 MAX. Printre persoanele care se aflau în avion s-au numărat și soția și cei doi copii ai parlamentarului slovac Anton Hrnko.

”Cu tristețe profundă, vă anunț că draga mea soție, Blanka, fiul meu, Martin și fiica mea, Michala, au murit în dezastrul aerian din Addis Abeba, astăzi”, a transmis Anton Hrnko pe Facebook.