Un pasager român a vrut să deschidă ușa avionului, în timpul zborului! Panică la bordul avionului

Autor: Angie Voicu
Publicat: 15/04/2018 | 09:34

Un pasager român a vrut să deschidă ușa avionului, înainte de aterizarea aeronavei la Roma. Incidentul a avut loc la bordul unui avion ce aparținea companiei Ryanair, în timpul zborului București-Roma. Bărbatul a forţat o ieşire de urgenţă în timp ce aeronava se afla în aer şi aproape a reuşit să tragă trapa de siguranţă.

Avionul decolase de la Bucureşti, sâmbătă dimineaţă (14 aprilie), şi era în manevră de aterizare pe aeroportul din Roma când s-a întâmplat incidentul. Un pasager român a reușit să-i panicheze pe toți oamenii aflați la bord, după ce a încercat să deschidă ușa avionului.  Întreg personalul de la bord a intervenit pentru a-l opri pe românul agresiv. Inclusiv căpitanul a intervenit pentru a-l imobiliza pe român, recurgând inclusiv la bătaie. În cele din urmă, acesta a fost pus la podea de ceilalţi pasageri.

Ce s-ar fi întâmplat dacă pasagerul ar fi reușit să deschidă ușa avionului

„S-au aprins becurile. Comandantul a fost înştiinţat prin panoul de comandă. El (pasagerul, n.red.) a dezlegat, a descătuşat acel lacăt de siguranţă. Presupunând că reuşea să scoată trapa afară, nu mureau pasagerii, dar s-ar fi creat un curent incredibil de mare (…) Ryanair nu este la primul incident de acest tip. O cursă din ianuarie a avut aceeaşi surpriză. Un pasager a deschis uşa de urgenţă şi s-a urcat cu tot cu bagaj pe unul dintre planurile avionului, de unde a fost foarte greu de dat jos” a explicat Sorin Stoicescu, expert aviaţie, potrivit antena3.ro

 

Citește și...