Un pod din Gorj s-a prăbuşit peste muncitori. A fost solicitat elicopterul SMURD pentru o femeie care e în stare gravă

Publicat: 18/04/2019 | 13:30

S-au scurs momente de coșmar în județul Gorj, după ce un pod aflat în reparații s-a prăbuşit peste câțiva oameni. Potrivit primelor informații, unele dintre victime sunt muncitori care lucrau la pod. Printre răniți s-a aflat și o femeie, care a fost rănită grav și pentru care a fost solicitat elicopterul SMURD.

Un pod în reparaţii din localitatea Stoina, județul Gorj, s-a prăbuşit astăzi, în jurul prânzului. Persoana care a dat alarma și a sunat la 112 ca să anunțe incidentul a spus că sunt șapte victime, astfel că autorităţile au activat planul roşu de intervenţie. Ulterior, acesta a fost dezactivat, pentru că, de fapt, au fost prinși sub traversa podului patru oameni.

Femeia care s-a ales cu răni grave, rănită grav după ce o traversă a unui pod în lucru a căzut, a fost transportată cu un elicopter SMURD la spital. Un alt muncitor este transportat la spitalul din Târgu Cărbunești, iar alți doi bărbați, răniți mai ușor, la spitalul din Târgu-Jiu.

Autoritățile din județul Gorj au trimis la locul accidentului mai multe autospeciale pentru descarcerare, un container multirisc destinat căutării-salvării de persoane, o autospecială pentru transport victime multiple, două ambulanțe SMURD și două ambulanțe din cadrul SAJ. Podul este construit, începând din anul 2018, peste râul Amaradia, lucrarea aparținând Primăriei Stoina și fiind făcută de o firmă din Slatina.

Citește și...