Un polițist a snopit în bătaie „infractorul”. Imagini șocante

Publicat: 15/05/2019 | 10:39

Iulian Nechifor, un bărbat de 42 de ani, a trecut prin clipe de neuitat, după o ceartă pe care a avut-o cu un vecin. Scene șocante s-au produs între el și oamenii legii.

După izbucnirea scandalului, autoritățile au intervenit pentru rezolvarea problemei. Doar că, oamenii legii au vrut se pare, sã-l ducã la postul de politie pe „vinovat”, dar când au încercat sã-l urce în masinã, omul s-ar fi împotrivit, tot cerând explicatii pentru a întelege de ce este luat la sectie. S-ar fi creat o învãlmãsealã, când politistii ar fi încercat sã-l urce cu forța în masinã, bãrbatul a vrut sã intre în curte, iar unul dintre politisti a vrut sã-l opreascã, agãtându-i haina. În acel moment politistul s-ar fi dezechilibrat  si a cãzut, rupându-si uniforma. De aici a început coșmarul pentru Iulian Nechifor.

Polițiștii sunt acuzați de abuz în serviciu de către bărbat, iar oamenii legii îl acuză pe Iulian de ultraj.

Pentru că bărbatul de 42 de ani a vrut să își facă dreptate, s-a dus să facă rost de imaginile de pe camerele de supraveghere. Polițiștii nu au vrut să recunoască fapta pe care o făcuseră, însă pe imagini se vede clar cum omul este snopit în bătaie de către cei doi. Iulian Nechifor a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral și pierderea cunoștiinței.

„Am scos certificat medico legal, am luat un alt avocat, am depus si înregistrãrile de pe camerele de supraveghere, vom merge la toate televiziunile si vom cere sã se facã publice filmãrile din fata sediului politiei Pochidia, din fata primãriei, unde se vede clar cã sotul meu a fost bãtut de politisti. Sunt singurã, cu sase copii, abia mai pot face fatã problemelor, dar nu îmi las bãrbatul asa, sã fie el bãtut si tot el arestat! Trebuie sã existe dreptate si pentru noi ãstia amãrâtii”, a declarat disperată soția bărbatului pentru vremeanoua.ro

 

 

Citește și...