Un polițist din Dorohoi a fost ținta unei răzbunări crunte. Casa i-a fost incendiată! Nu e prima dată când se confruntă cu astfel de lucruri

Autor:
Publicat: 27/07/2020 | 21:56

Scene teribile au avut loc recent la Dorohoi, acolo unde casa unui polițist a fost incendiată de un om, care a intenționat să se răzbune. Mai mult, se pare că nu este prima dată când omul legii se află în această postură, de-a lungul timpului a mai fost ținta unor astfel de atacuri de răzbunare.

Incidentul a avut loc vineri spre sâmbătă în localitatea din județul Botoșani. Din fericire, polițistul și familia lui nu se aflau în acele momente acasă și nimeni nu a fost rănit. Ei erau la doar câțiva kilometri de locuință, la un restaurant, unde polițistul sărbătorea botezul copilului său. (CITEȘTE ȘI: MOARTE SUSPECTĂ ÎN MUREȘ ÎN URMA UNUI INCENDIU. ÎN ACELAȘI TIMP, MEDICII SE LUPTĂ SĂ SALVEZE VIAȚA UNEI ALTE PERSOANE)

Se pare că cel care a dat foc casei a avut un plan bine pus la punct și a făcut totul din răzbunare. Surprinzător este faptul că polițistul din Dorohoi nu se confruntă pentru prima dată cu o astfel de situație. În urmă cu un an a fost victima unei alte răzbunări.

Atunci câteva persoane necunoscute i-au distrus zidurile casei, când locuința polițistului se afla în construcție. Incidentul a avut loc tot pe timpul nopții.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere

Atunci când polițistul s-a uitat pe camerele de supraveghere a observat cum un bărbat s-a apropiate de casa lui, cu o canistră de benzină în mână și a început să stropească pereții casei. (VEZI ȘI: TRAGEDIE. O FAMILIE DIN MOINEȘTI SE ZBATE ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE, ÎN URMA UNUI INCENDIU CARE LE-A ARS CASA ȘI TOATĂ AVEREA.)

La scurt timp este aprins focul iar individul se face nevăzut. Se pare că întreaga acțiune a fost un act de răzbunare. Incidentul a avut loc tot pe timpul nopții. În acest caz, autoritățile au deschis o anchetă, potrivit botoșăneanul.ro și urmează să identifice cine este făptașul.