Un politist internat la Spitalul Elias din Bucuresti a atacat trei asistente

Publicat: 17/12/2015 | 21:01
Un politist internat la Spitalul Elias din Bucuresti a atacat trei asistente

Un barbat internat la Spitalul Elias a atacat trei asistente medicale, pe una a incercat sa o stranga de gat si a muscat-o, iar o alta a fost imbrancita si a suferit o fractura de tibie, fiind dusa direct in sala de operatie.
 

„Este vorba despre un barbat in varsta de 44 de ani, din provincie. El este politist si a fost adus la spital miercuri, de catre familie. In urma cu o saptamana i-a murit mama. Barbatul prezenta o stare confuza si era subfebril. Pentru ca medicii au suspicionat o meningoencefalita, barbatul a fost internat si supus investigatiilor, computer tomograf si punctie”, a declarat joi, directorul medical Dana Safta, pentru Mediafax.
 

Dupa ce i-au fost facute analize si investigatii, meningoencefalita a fost infirmata. Pacientul a primit tratament, iar joi dimineata, cand asistenta medicala s-a dus sa ii administreze tratamentul, a atacat-o violent, a vrut sa o stranga de gat si a muscat-o.

Doua colege ale asistentei au incercat sa intervina, insa una dintre ele a fost imbrancita violent si a cazut, avand o fractura de tibie si a fost dusa direct in sala de operatie.
 

„Pacientul are o stare psihotica acuta sau tulburare psihica, nu stim inca, dar nu este prima data cand personalul medical cade victima agresiunii pacientilor sau familiilor acestora”, a adăugat Safta.

 

Ce se va intampla in continuare cu pacientul?

Barbatul a ramas internat la Spitalul Elias, iar reprezentantii spitalului au sesizat politia in legatura cu acest incident, urmand sa fie facute investigatii.

 

A.T.
 

Citește și...