Un preot a fost văzut în față salonului în care Mario Iorgulescu se luptă cu moartea! Veştile NU sunt deloc bune

Publicat: 16/09/2019 | 15:35
Un preot a fost văzut în față salonului în care Mario Iorgulescu se luptă cu moartea! Veştile NU sunt deloc bune

Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu nu sunt deloc unele bune, din nefericire. Mai mult, în zorii acestei zile, în fața salonului de Terapie Intensivă de la Elias, unde este internat fiul Ligii Profesioniste de Fotbal, și-a făcut apariția un preot. Gabriela și Gino Iorgulescu, dar și rudele lor se roagă pentru ca tânărul de 24 de ani să își revină curând și să nu rămână cu sechele.

Citește și: Cristian Tudor Popescu, noi declarații-bombă despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu: “Nu va face nicio zi de pușcărie”

Ultimele vești despre starea lui Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu se află în continuare în stare critică, după ce unele dintre organe i-au cedat. Surse din cadrul Spitalului Elias au declarat sub protecția anonimatului că medicii l-au trecut pe dializă după ce au constatat că rinichii tânărului nu mai funcționează. Potrivit celor mai noi informații, în această dimineață, câțiva aparținători de la Elias au încremenit  în momentul în care au văzut un preot în fața intrării care duce spre salonul în care se află băiatul lui Gino Iorgulescu. Martorii au povestit că părintele se afla în zonă, dar au spus că nu știau dacă el ar fi fost chemat de familia președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal sau venise, de fapt, la un alt pacient care se află în stare gravă la Terapie Intensivă.

“Starea lui este cât se poate de gravă și toată lumea din familie se roagă să își revină”, au mărturisit persoane din anturajul familiei Iorgulescu, relatează wowbiz.ro.

Citește și: Daniela Crudu s-a cuplat cu Mario Iorgulescu. Relaţia secretă din showbiz

Vă reamintim că în ultimul comunicat oferit de doctorii de la Spitalului de la Elias, veștile despre starea lui Mario Iorgulescu nu sunt prea bune: “De altfel, și ultimul comunicat al medicilor vorbește despre starea lui Mario iorgulescu: „Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem următoarele precizări: contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie. Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”.

Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal în zorii zilei de duminică, 8 septembrie. La ora 03:05, în timp ce se afla pe Șoseaua Chitila, el a pierdut controlul noului său bolid – un Aston Martin DBS – și a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit violent de un autoturism care circula regulamentar.

Citește și...