Un profesor a fost bătut măr în timpul orei de doi elevi de gimnaziu! Detalii revoltătoare

Publicat: 31/03/2018 | 13:05
Un profesor a fost bătut măr în timpul orei de doi elevi de gimnaziu! Detalii revoltătoare

Un profesor botoşănean de la liceul tehnologic Todireni a fost bătut în timpul orei de doi elevi. Unul dintre ei este clasa a VIII-a, iar celălalt clasa a VI-a. Incidentul a fost confirmat de Inspectoratul Şcolar din Botoşani. Profesorul s-ar fi ales cu ochiul vânăt. Incidentul a avut loc miercuri (28 martie).

Profesorul de geografie a fost bătut de cei doi elevi chiar în timpul orelor. Bărbatul a intrat în clasă și l-ar fi găsit pe elevul de clasa a VIII-a la catedră. Profesorul ar fi încercat să-l trimită la loc în bacă, dar adolescentul a ripostat. Elevul l-ar fi bătut pe profesor, potrivit adevarul.ro. O altă variantă arată că elevul ar fi fost nemulțumit de o remarcă a cadrului didactic și s-ar fi dus direct la catedră pentru a-l lovi.

A fost deschisă o anchetă

După ce i-a dat o palmă profesorului, a intrat în timpul orei și un elev de clasa a VI-a. Acesta era prieten al agresorului. Elevul i-a tras scaunul profesorului și i-a aplicat și el o lovitură. În urma incidentului, profesorul s-a ales cu ochiul vânăt.

A fost deschisă o anchetă pentru a stabili exact în ce circumstanțe s-ar fi produs incidentul. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar au confirmat incidentul de la Todireni, dar continuă cercetările pentru a vedea cum au stat lucrurile.

„Am înțeles că acel profesor a mai avut probleme cu elevii. Este un profesor care nu prea poate stăpâni clasele. Nu știu de ce, e mai tânăr. Sigur că va da și el o declarație, se vor face vizionări și pe camerele video instalate în interiorul școlii”, a declarat Ciprian Manolache, purtător de cuvânt IȘJ Botoşani, citat de PRO TV.

Citește și...