Un regizor a murit după ce a fost scăpat de pe targă: ”Spitalul, un laborator al morții”

Publicat: 29/06/2020 | 08:18
Un regizor a murit după ce a fost scăpat de pe targă: ”Spitalul, un laborator al morții”

Un regizor a murit după ce a fost scăpat de pe targă. Este vorba despre Octavian Fulger, regizor care s-a stins după ce infirmierii de la Spitalul Floreasca i-ar fi fracturat coastele atunci când l-au mutat din ambulanță.

CITEȘTE ȘI: NOU-NĂSCUT MORT, ÎNTR-O LOCALITATE DIN MUREȘ. TÂNĂRA MAMĂ ARE O EXPLICAȚIE ȘOCANTĂ

Nora lui Octavian Fulger (70 de ani) spune că regizorul suferea de hemoragie digestivă, dar medicii au refuzat să-l interneze, scrie antena3.ro. Bărbatul aflat în stare de semiconștiență a ajuns acasă cu o ambulanță, dar la scurt timp a decedat. Acuzațiile femeii nu se opresc doar aici.

Un regizor a murit după ce a fost scăpat de pe targă: ”Spitalul, un laborator al morții”

Pe pagina de socializare, femeia a postat un mesaj cutremurător, în care spune că Spitalul de Urgență Floreasca ar fi un laborator al morții. „Socrul meu Octavian Fulger a murit acum. I-au fracturat coastele infirmierii când l-au mutat din ambulanță. Conducători criminali. Opriți genocidul împotriva românilor. Toți cei ce au guvernat și guvernează România, pas cu pas, clipă de clipă au produs un dezastru în Sistemul Medical. FLOREASCA- Spitalul Clinic de Urgență Aseară. Cel mai mare spital de urgență;

oameni căzuți lângă gardul spitalului lăsați sa moara spre totala nepăsare a cadrelor medicale. Medicul de gardă se afla la 1 metru fata de cel căzut. Lipsa de empatie, încălcarea grosolana a jurământului.

-gândaci.

Libărcile se plimba în voie într-un spațiu ce se vrea curat.

Bodyguarzii mișună mai ceva decât gândacii în jurul gardului ca poate le pica un ciubuc.

-pacienții, aparținătorii etc., ținuți la gardul spitalului precum ciumații.

– secția UPU ținută intenționat goală

– socrul meu adus a doua oara cu Ambulanta, diagnostic de Hemoragie Digestivă.

Refuzata internarea, doar tratat în UPU pentru câteva ore și trimis înapoi cu ambulanta acasă în stare de semiconstiență.

Personalul de pe Ambulanță s-a codit să-l transporte înapoi la domiciliu până nu au primit ceva în buzunarele lor largi. Imperiul mafiei medicale Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, fabrica de făcut bani din suferința oamenilor. Ticăloșilor”, a postat ruda regizorului care a murit.