Un român de 29 de ani, suspectat că și-a ucis iubita de 53 de ani din Italia! Bărbatul a folosit o foarfecă pentru a o măcelări

Publicat: 04/04/2018 | 14:57

Un român în vârstă de 29 de ani a fost reținut de autorități și este suspectat de crimă. Iubita acestuia a fost găsită fără suflare în casă. Crima a fost descoperită marți (3 aprilie), în orașul italian La Spezia. 

Suspectul principal este un român, pe care polițiștii l-au indentificat deja. Roberta Felici, în vârstă de 53 de ani, a fost găsită moartă în casa ei de câțiva cunoscuți. Anchetatorii cred că oribila crimă a avut loc marți dimineața.

Femeia a fost găsită de niște cunoștințe

Alertate de faptul că Roberta Felici nu răspunde, prietenii ei s-au dus la ea acasă și au găsit-o moartă. Trupul victimei a fost găsit pe hol, într-o baltă de sânge. Pentru a-și ucide iubita, românul s-ar fi folosit de o foarfecă. Suspectul principal al anchetatorilor este Cristi Ionuț Rautel. El a fost găsit pe străzile orașului la câteva ore după crimă. Bărbatul a fost reținut și dus la audieri.

Carabinerii, care au intrat în apartamentul femeii, i-au găsit cadavrul într-o baltă de sânge, între hol și dormitor. Polițiștii fac în continuare cercetări la fața locului potrivit ilsussidiario.net. Momentat nu sunt conoscute motivele pentru care criminalul a recurs la acest gest.

 

 

Citește și...