Un român din Italia a răzuit un loz și s-a trezit bogat. Nu s-ar fi gândit niciodată la o astfel de sumă

Publicat: 04/04/2019 | 19:09
Un român din Italia a răzuit un loz și s-a trezit bogat. Nu s-ar fi gândit niciodată la o astfel de sumă

Un român din Italia a fost ”lovit” de noroc după ce a răzuit un loz într-o tutungerie din Arezzo, informează La Natione. Bărbatul cumpăra de mai multă vreme lozuri răzuibile, însă nu s-a gândit niciodată că ar putea câștiga o sumă consistentă.

Bucuria românului de 40 de a ni a fost de nedescris, ieri – 3 aprilie 2019 – după ce a răzuit un loz și a văzut că a câștigat… 50 000 euro. Nici nu i-a venit să creadă, într-o primă fază, întrebându-l pe proprietarul tutungeriei dacă așa ceva poate fi adevărat. După ce proprietarul respectivei tutungerii a verificat lozul câștigător, prin intermediul terminalului dedicat, românul s-a convins că este posesorul respectivei sume și nu mai trebuie decât să o ridice.

”Scot banii, mă întorc și îți fac un cadou”, i-a spus românul proprietarului tutungeriei. Acesta l-a descris pe românul norocos ca fiind un bărbat tâcut și rezervat, în general, însă o astfel de surpriză financiară l-a transformat, la minut, într-un om care gesticula, râdea și nu-și mai putea găsi cuvintele.

Patronul tutungeriei unde un român a câștigat 50 000 euro

 

Citește și...