Un roman obisnuit nu si-ar permite asta! Vezi cat a costat-o nasterea pe Andreea Mantea!

Publicat: 28/05/2015 | 08:26
Un roman obisnuit nu si-ar permite asta! Vezi cat a costat-o nasterea pe Andreea Mantea!

Ingrozita de conditiile de igiena de la stat, Andreea Mantea a nascut intr-un spital privat din Capitala. Confortul si profesionalismul cadrelor medicale costa insa cu mult mai mult decat si-ar putea permite, o mama cu un salariu mediu!
 

La maternitatea privata unde este internata acum Andreea Mantea, cel mai ieftin pachet de nastere costa in jur de 10.000 de lei, dar, potrivit unor surse medicale, vedeta TV a optat pentru un pachet premium, care a mai adaugat cateva zeci de mii de lei la acest „scor”.

mantea

Fiecare pacienta beneficiza, pentru acesti bani, de trei nopti de spitalizare, la care se adauga conditiile decente din salonul de o singura persoana: aer conditionat, internet wireless, televizor LCD, dar si mobilier prevazut cu manere si patut pentru copil, toate optimizate pentru a asigura confortul unei femei care a trecut printr-o asemenea incercare.

mantea

 

Si-a alaptat bebelusul

In plus, mamica este supravegheata 24 de ore din 24 de personal specializat, asistente si medici de garda, atat pentru ea cat si specialisti neonatologi, pentru copil. Asistentele au invatat-o, in cadrul programului de consiliere post-natala, si cum trebuie sa isi alapteze corect bebelusul, iar Mantea a recunoscut, in direct la TV, ca a avut noroc de lapte si si-a alaptat deja micutul.
David a venit miercuri pe lume, la primele ore ale diminetii, printr-o operatie cezariana programata din timp.
(M.N.)
 

Citește și...