Un român, şofer pe TIR în Italia, moarte fulgerătoare la doar 30 de ani într-o parcare din Italia

Autor: Maria H.
Publicat: 18/09/2019 | 10:24

Sebastian Vasilache, șofer de tir în vârstă de 30 de ani, a fost găsit mort în cabina camionului aflat într-o parcare in Italia.Pe corpul neînsuflețit al șoferului nu au fost găsite urme de violență, anchetatorii luând în calcul cauze ale morții naturale.

Sebastian Vasilache plecase de ceva timp în Italia, să muncească, pentru un trai mai bun atât pentru el cât și pentru familia rămasă în ţară. Nu se ştiu multe informaţii cu privire la ceea ce Sebastian Vasilachi a făcut înainte de tragedie, însă ceea ce se cunoaşte cert este faptul că şoferul român parcase într-un loc special amenajat, lângă Treviso. La scurt timp, însă, Sebastian Vasilachi a fost găsit fără viaţă de către colegii săi.

Carabinierii au ajuns de urgenţă la faţa locului, iar potrivit primelor informaţii cu privire la moartea sa, anchetatorii spun că ar fi vorba de un infarct. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, iar după ce va avea loc necropsia se va afla, însă, exact care a fost cauza morţii.

Sebastian Vasilache, urma să se căsătorească

Vestea că Sebastian Vasilachi a murit a îndurerat familia, dar şi pe toţi cei care l-au cunoscut. Iubita lui este dărâmată de durere, mai ales că la începutul verii o ceruse în căsătorie. Cei doi erau foarte fericiți, iar ultima dată când bărbatul a venit în țară, voiaiu să înceapă pregătirile pentru nuntă. Din păcate, acum nu le mai rămâne decât să se pregătească de înmormântare.

 

Citește și...