Un șofer român, eroul zilei la Paris. Intervenția lui Adoris Pop i-a surprins până și pe polițiști

Publicat: 12/02/2019 | 17:22

Adoris Pop este angajatul unei firme de construcții din Franța. Lucrează ca șofer și încearcă să câștige cât mai mulți bani pentru a avea un viitor asigurat. Are 28 de ani şi e originar din Dej. Iar acum a devenit, pur și simplu, un erou al Parisului.

Adoris Pop a dat dovadă de  un curaj ieșit din comun și a reușit să imobilizeze un hoț care scăpase polițiștilor. Mai mult, hoțul respectiv era înarmat, iar gestul șoferului român este cu atât mai impresionant.

Marţi de dimineaţă, Adoris Pop aştepta în maşină un coleg. Se afla la periferia Parisului. A văzut cum în faţa casei unde aştepta sosesc mai multe echipaje de poliţie. El a povestit, ulterior, că agenţii au intrat în curte, iar în casă erau trei hoţi. Doi dintre ei au fost imobilizaţi de agenţi în curtea casei, dar al treilea a sărit de la etajul doi pe geam, a ieşit în stradă, a smuls spray-ul paralizant al unei poliţiste luată prin surprindere şi a rupt-o la fugă. În acest timp, românul filma întreaga scenă.

Citește și: UN ROMÂN, EROU ÎN ITALIA! A RISCAT ATÂT VIAȚA LUI, CÂT ȘI A COLEGULUI SĂU CA SĂ EVITE UN ACCIDENT MORTAL

Fără să stea pe gânduri, Adoris Pop s-a luat după hoţ. Și a reuşit să îl imobilizeze, chiar dacă hoţul a descărcat tot spray-ul furat de la poliţistă în faţa românului. Hoțul era înarmat și cu un pistol cu bile de cauciuc. Românul se află de cinci ani în Franța şi, după cum scriam mai sus, este şofer la o firmă de construcţii.

Adoris Pop, eroul Parisului

Citește și: UN ROMÂN, EROU ÎN MAREA BRITANIE! TAXIMETRISTUL CRISTIAN DUMITRESCU A SALVAT UN BĂTRÂN DE LA MOARTE DINTR-O CASĂ ÎN FLĂCĂRI

Citește și...