Un sucevean și-a găsit mașina acoperită cu gunoaie! Cine l-a pedepsit și care a fost motivul

Publicat: 10/01/2019 | 17:19
Un sucevean și-a găsit mașina acoperită cu gunoaie! Cine l-a pedepsit și care a fost motivul

Un șofer din Suceava a rămas mască atunci când și-a găsit mașina acoperită de gunoaie. El parcase autoturismul aiurea, blocând accesul utilajelor de salubrizare.

Evenimentul s-a petrecut în cartierul George Enescu, în zona pizzeriei Luca, unde, ca urmare a volumului mare de deşeuri care se produc zilnic, atât de la blocuri, cât şi de la spațiile comerciale de la bulevardul principal, gunoiul este ridicat chiar şi de trei ori pe zi de către firma de salubrizare, scrie monitorulsv.ro.

Joi dimineață, cei de la salubrizare au găsit mașina în drum și nu au putut să adune gunoiul. Astfel, acesta a rămas pe trotuare, spre supărarea oamenilor din acea zonă. Unii dintre ei s-au răzbunat, astfel, pe proprietarul mașinii care a blocat accestul. Au depozitat deșeurile direct pe parbrizul şi pe capota mașinii.

Imaginea cu mașina plină de gunoaie a apărut pe Facebook, postată de o persoană din acea zonă. “Nu respecți programul celor de la salubritate? Lumea pune gunoiul pe tine”, a scris acesta.

Reprezentanții Primăriei Suceava spun că se confruntă adesea cu problema maşinilor parcate ilegal, care blochează accesul utilajelor de salubrizare, dar că singura soluție pe care o au acum este să apeleze la Poliția Locală. Aceasta ar urma să trimită un echipaj în zonă, timp în care cei care se ocupă de salubrizarea menajeră fie aşteaptă până li se face loc de trecere, fie îşi continuă traseul şi revin în locurile cu probleme mai târziu.

Citește și...