Un tânăr de 29 de ani juca poker pe dezbrăcate cu prietenul său cel mai bun şi soţia lui. Femeia a început să facă asta: „Acum nu ne mai putem opri! E bestial”

Publicat: 31/10/2019 | 08:34
Un tânăr de 29 de ani juca poker pe dezbrăcate cu prietenul său cel mai bun şi soţia lui. Femeia a început să facă asta: „Acum nu ne mai putem opri! E bestial”

Un tânăr de 29 de ani, singur, a fost invitat de prietenul lui cel mai bun şi soţia lui să joace poker pe dezbrăcate. Totul a început într-o seară de duminică, când toţi trei au acceptat să provocarea, însă momentul uluitor a fost atunci când femeia, îmbrăcată într-o rochie extrem de scurtă, a început să îl sărute.

După multe pahare de vin, cei trei s-au trezit dezbrăcaţi în dormitor, unde au făcut amor toată noaptea.

Prietenul meu cel mai bun din copilărie e căsătorit de patru ani. El și soția lui au 27 de ani, eu am 29 și de mai bine de un an sunt singur.

Într-o seară povesteam cu ei într-un bar despre cât de amuzant e să joci poker pe dezbrăcatelea. Prietenul meu și soția lui mi-au spus că au încercat și ei asta și a fost plictisitor.

În următoarea duminică eram la prânz și apoi la cină la ei, am băut toți câteva pahare, când le-a venit ideea să joace poker pe dezbrăcatelea. Soția lui era în mare formă, într-o rochie scurtă-scurtă. Am băut destul de mult vin și ne-am trezit complet dezbrăcați. A fost momentul în care soția prietenului meu a venit spre mine, și-a pus brațele în jurul meu și a început să mă sărute.

Atunci prietenul meu mi-a sugerat să mergem toți trei în dormitor, acolo unde am făcut amor toată noaptea. A fost fantastic. A doua zi mi-am cerut mii de scuze și le-am spus că nu am mai făcut așa ceva niciodată.

Spre surprinderea mea, prietenul meu și soția lui mi-au spus că le-a plăcut la nebunie și că ar vrea să repete momentul. Așa că am acceptat. Ne vedem în fiecare weekend și e fabulos. Atunci când sunt treaz însă mă gândesc că prietenii mei sunt niște perverși care vor doar să exploateze„.

Consiliera pe probleme de relații a publicației The Sun îi sugerează tânărului să se gândească foarte bine la ceea ce face, mai ales că prietenii lui chiar par să-l folosească pentru a-și îndeplini fanteziile.

Citește și...