Un tânăr din Iași și-a făcut acest tatuaj pe braț. Când a aflat ce înseamnă, să intre în pământ de rușine

Publicat: 29/05/2020 | 17:17
Un tânăr din Iași și-a făcut acest tatuaj pe braț. Când a aflat ce înseamnă, să intre în pământ de rușine

Rețele sociale sunt privite, de foarte multe ori – și mai ales în ultima perioadă, în timpul crizei medicale a noului coronavirus – cu scepticismul de rigoare, acuzațiile mergând de la manipularea opiniei publice, prin diferite mesaje apocaliptice legate de subiecte diverse, și până la… prostie.

Dar sunt și multe cazuri în care aceste rețele prezintă, pur și simplu, povești de viață mai mult sau mai puțin emoționate, mai mult sau mai puțin hazlii. Un tânăr din Iași care iubea animalele a luat un cățel de la adăpost. Și a sesizat că acesta avea un ”semn interesant”. Pentru că i-a plăcut la nebunie, s-a decis să își tatueze semnul respectiv, numai că ulterior a avut parte de o surpriză de proporții.

”Un băiat a văzut la câinele pe care l-a luat de la adăpostul pentru animale, un semn din naștere pe care a hotărât și-l tatueze pe brat. Abia peste ceva timp, când a mers cu cățelul la veterinar, i s-a explicat , prin acest semn, sunt marcați toți cățeii castrați”, a fost mesajul postat în mediul online. (CITEȘTE ȘI: DE-A RÂSU’-PLÂNSU’! IREAL CE A PRIMIT UN TÂNĂR DIN IAȘI DUPĂ CE A COMANDAT O PORȚIE DE CARTOFI PRĂJIȚI CU PARMEZAN PRIN APLICAȚIA GLOVO)

Tânărul din Iași și tatuajul său au declanșat discuțiile în online: ”Are nevoie de o programare…”

Bineînțeles că o astfel de întâmplare este privită din mai multe unghiuri de vedere, mulți diind de părere că respectivul ieșean trebuia să fie mult mai atent sau să se informeze înainte, alții considerând că experiența acestuia este una hilară.

A fost și un caz în care un vizitator al paginii a sesizat chiar și o greșeală de exprimare în respectivul mesaj, insistând asupra ideii că acel ”tatuaj” al cățelului nu avea cum să fie interpretat drept un ”semn din naștere”.

”Cu scuze dar la baiatul asta ii lipseste o zi doua din saptamana,,,nu vad nimic de ras…”, ”Are nevoie de o programare să-l scoată cu laserul🤟😎”, ”Marcajul de castrare e „semn din naștere”? În ce limbă?”, ”Am citit O DATĂ, nu odată. Și chiar de două ori: un băiat a văzut la câine „un semn din naștere”. Dacă scria „un băiat a văzut la un câine ceva ce A CREZUT că era un semn din naștere” ar fi fost corect în românește”, ”Prostia se plateste”, au comentat internauții pe marginea acestui subiect, după ce au accesat pagina de socializare a grupului ”Ești din Iași dacă…” (VEZI ȘI AICI: RÂZI CU LACRIMI! CE A SCRIS UN OLTEAN ÎN DECLARAȚIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE: „DECLAR CĂ MĂ DUC PÂNĂ LA VECINU’ SĂ…”)

Citește și...