Un tânăr din Suceava, prins cu droguri la volan. Polițiștii l-au întrebat ce a consumat, iar bărbatul a răspuns cu sinceritate: ”Am fumat o țigară și am tras o linie”

Autor: L.N.
Publicat: 06/05/2020 | 18:52
Un tânăr din Suceava, prins cu droguri la volan. Polițiștii l-au întrebat ce a consumat, iar bărbatul a răspuns cu sinceritate: ”Am fumat o țigară și am tras o linie”

Poveste incredibilă la Suceava. În timpul verificărilor de la miezul nopții în trafic, pentru justificarea deplasărilor, un tânăr oprit de agenți, culmea, fără nicio declarație pe proprie răspundere asupra sa, a mărturisit cu sinceritate că a consumat substanțe psihoactive.

Întâmplarea a avut loc în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 2.00, pe drumul comunal din Voitinel. Polițiștii au făcut semnal de oprire BMW-ului înmatriculat în Marea Britanie. Tânărul de la volan nu a prezentat la control nici permisul de conducere.

Ulterior, s-a stabilit că el a avut permisul de conducere suspendat, dar a ieșit din perioada fără drept de a conduce, fără să fie recuperat încă. Totuși, tânărul avea drept de a conduce, astfel că la acest capitol a scăpat cu un avertisment.

CITEȘTE ȘI: EXPLICAȚII . Augustin Zegrean, lămuriri cu privire la neconstituționalitatea amenzilor.

În urma interogării sale, polițiștii au fost uimiți să descopere câtă sinceritate exprimă bărbatul. Ademeniți fiind de un miros de substanță interzisă din interiorul autoturismului, agenții l-au întrebat pe tânăr dacă a consumat ceva și ce anume. Acesta a declarat că a fumat o țigară din substanță vegetală și tras o ”linie” de prafuri.

Tânărul în mașina căruia au fost găsite substanțe psihoactive

Băiatul a fost supus unor probe de recoltare de sânge pentru a stabili cu exactitate acest fapt. Mai mult, în mașină, polițiștii au găsit două pliculețe, unul cu fragmente vegetale de culoare verde și unul cu un praf de culoare albă.

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV. Un bărbat și-a ucis mama în bătaie, după o ceartă în familie

Tânărul de la volan, Samuel Beghean, a declarat că drogurile îi aparțin și le-a cumpărat cu 100 de lei de la o persoană necunoscută din Rădăuți, text standard folosit de consumatorii din zonă, informează Monitorulsv.ro.

Tânărul a fost verificat și cu etilotestul, însă alcoolemia era 0. Acesta a fost condus la Spitalul municipal Rădăuți, unde i s-au recoltat probe de sânge și urină, pentru a se stabili posibilul consum de substanțe cu efect psihoactiv.

Citește și...