Un tânăr român plecat la muncă în Anglia a dispărut de două săptămâni: ”Au amenințat că-l vor decapita dacă spune ceva!”

Publicat: 08/11/2019 | 08:19
Un tânăr român plecat la muncă în Anglia a dispărut de două săptămâni: ”Au amenințat că-l vor decapita dacă spune ceva!”

Un tânăr român care muncea de patru ani în Anglia a dispărut de două săptămâni, iar autoritățile britanice nu au reușit, încă, să îl găsească. Sora acestuia, disparată, a postat un mesaj emoționat pe pagina de socializare.

Tânăra spune că fratele său a fost cazat, ultima oară, într-un centru pentru oamenii fără adăpost, însă nu cunoaște cum se numește centrul respectiv. Gheorghiță Maloș – frate de preot -, în vârstă de 24 de ani, ar fi intrat în legătură cu un bărbat care făcea parte dintr-un ”grup dubios”, spune sora tânărului. Gheorghiță Maloș ar fi anunțat-o pe mama sa că i-au fost furate actele și cardurile, primind și amenințări cu moartea.

„Fratele meu este un om sensibil și cu frică de Dumnezeu. S-a cazat ultima dată într-un centru pentru oameni fără adăpost în Marea Britanie. Nu știu exact denumirea centrului. El evita să ne dea detalii întotdeauna. Acolo a întâlnit, din câte ne-a povestit, un băiat de etnie romă. Acesta făcea parte dintr-un grup dubios. Fratele meu i-a spus mamei că aceștia i-au furat actele și cardurile și l-au amenițat cu moartea. Au spus că-l vor decapita dacă spune ceva”, a declarat Mariana Maloş, sora tânărului, pentru bzi.ro.

”El e o fire sensibilă”

Mariana Maloș mai declară i-a trimis un pachet din România, numai că acesta nu s-a prezentat pentru a-l ridica. Sora lui a anunțat autoritățile britanice, însă Gheorghiță Maloș este de negăsit.

„Pe data de 23 octombrie, l-am sunat pe fratele meu să-i reamintesc că a doua zi va trebui să ridice un pachet din România. La telefon părea abătut, trist și îngrijorat. El e o fire mai sensibilă, așa că nu am bănuit nimic. Pe data de 24 când a ajuns pachetul, iar el nu era acolo ca să-l ridice, l-am sunat și avea telefonul închis. De atunci nu mai știm nimic de el. Am anunțat autoritățile britanice, dar nu am primit niciun răspuns”, a povestit sora tânărului, conform sursei citate mai sus.

Citește și...