Un tânăr și-a băgat tatăl în comă pentru că a venit beat acasă!

Publicat: 26/10/2018 | 20:36
Un tânăr și-a băgat tatăl în comă pentru că a venit beat acasă!

Radu Lungu, un tânăr de 26 de ani din localitatea Călugăreni, județul Vaslui și-a băut crunt tatăl, pentru că bătrânul venise beat acasă. L-a călcat chiar și pe cap, iar victima a ajuns în comă la spital.

Vecinii, care au auzit tipetele bărbatului agresat, au chemat Poliția, apoi a ajuns și Ambulanța, iar medicii au reușit să-l resusciteze pe bărbat. Petrică Lungu este numele victimei și consuma destul de des alcool, însă nu era violent. La venire polițiștilor, membrii familiei au declarat că tânărul doar l-a împins pe tatăl său și că acesta a căzut cu capul de asfalt. Vecinii au povestit însă că Radu Lungu l-a calcat cu sadism pe cap pe tatăl său. Deocamdată, starea victimei este stabilă, dar medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire, scrie vremeanoua.ro.

Petrică Lungu a fost supus unui examen computer-tomograf si stabilizat. Tinând cont gravitatea rănilor suferite, medicii au decis transferul acestuia la Iași, unde a intrat în operație. Fiul victimei a fost reținut de politiști li dus la audieri. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar pentru violență în familie dar, în funcție de evoluția stării de sănătate a tatălui săi, încadrarea juridică se poate schimba.

“Deocamdată, a fost deschis un dosar penal în care se fac cercetãri pentru violență în familie. Din primele declarații a reieșit faptul că între cei doi, tată și fiu, a izbucnit un scandal provocat de faptul că tatăl ar fi fost sub influența alcoolului. Fiul și-ar fi împins tatăl și acesta a căzut cu capul de asfalt. Vom continua cercetările pentru a stabili, cu exactitate, ce s-a întâmplat. De asemenea, în funcție de raportul medical, autorul agresiunii poate fi cercetat si pentru fapte mai grave”, au spus reprezentanții IPJ Vaslui.