Un trecător a făzut poze! Cum fură din buzunare cele două femei de etnie romă din imagine, în Târgu Mureș

Autor:
Publicat: 15/09/2020 | 11:04
Un trecător a făzut poze! Cum fură din buzunare cele două femei de etnie romă din imagine, în Târgu Mureș

Tehnicile de furt au avansat în zilele noastre, astfel că victimele vulnerabile precum bătrânii și copiii sunt cel mai ușor de „fabricat”. 

În Târgu Mureș, un trecător a surprins imagini halucinante. Două femei de etnie romă folosesc o tactică extrem de simplă, dar totuși avansată, pentru a ajunge la gențile oamenilor. Cei vizați sunt, desigur, bătrânii, căci în aglomerație, aceștia sunt destul de vulnerabili.

Cum procedează două femei din Târgu Mureș, atunci când vor să fure

Un internaut a povestit pe grupul de Facebook „Ești din Mureș dacă…” totul despre modalitatea pe care o au două femei de etnie romă, de a jefui oamenii. Mai exact, acestea stau în stațiile de autobuz, iar în momentul în care detectează bătrâni vulnerabili, profită de aglomerație și se lovesc intenționat de aceștia, reușind să sustragă bunuri și bani din gențile lor.

„Statia Panov, hoate de buzunare prinse in actiune acum. Fug pana chemi politia. Macar sa le stie lumea si sa le divulge cand le vad. Trebuie huiduite cel putin si strigat la ele ca sa le cunoasca lumea.
Deci e foarte usor sa depistezi hotii de buzunare. In Tg Mures toti pe care i-am vazut eu, sunt mai inchisi la ten ( tigani sigur), au cate o geanta de umar sau plasa aproape goala in mana si/sau un plouver in mana. Mereu sunt cu ochii pe gentile si buzunarele calatorilor, mai ales pe cei in varsta. Iar cand apare un microbus/autobus, se inghesuie tare pe persoana ochita, si apoi fie ca reusesc sau nu, se retrag si zic ceva de genul ca merg cu urmatorul mai bine. Daca e autobuzul aglomerat urca si in el.
Daca toti cei mai tineri, cu curaj si cu spirit de observatie ar lua atitudine….doar sa faca poze, filmeze, sa strige…. ar mai fi ceva. Ca pana la politie te mananca hotii” este mesajul postat de internautul cu pricina, pe grupul de Facebook.