Una dintre legendele muzicii country s-a stins din viață. Artistul Charlie Daniels a decedat în urma unui accident vascular cerebral

Autor:
Publicat: 06/07/2020 | 22:47
Una dintre legendele muzicii country s-a stins din viață. Artistul Charlie Daniels a decedat în urma unui accident vascular cerebral

Este doliu în lumea muzicală. Un cunoscut interpret de muzică country s-a stins din viață. Charlie Daniels a decedat luni seara, în urma unui accident vascular cerebral.

Potrivit Fox News, artistul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital din Hermitage, statul Tennessee. Artistul a devenit cunoscut în anul 1979, odată cu lansarea hit-ului „The Devil Went Down to Georgia”, care a avut un succes incredibil. (CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN FEDERAȚIA EUROPEANĂ DE ATLETISM. SVEIN ARNE HANSEN, PREȘEDINTELE FORULUI, A ÎNCETAT DIN VIAȚĂ)

Charlie Daniels a devenit unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică country și de-a lungul carierei sale a adunat numeroase premii și a intrat în Country Music Hall of Fame, precum și Musicians Hall of Fame. Acesta a fost apreciat de toată lumea, iar piesele lui au ajuns de fiecare dată la inimile fanilor. Artistul a cântat de nume alte nume celebre precum Bob Dylan, Leonard Cohen și Ringo Starr.

Câștigător al premiului Grammy

Artistul Charlie Daniels a câștigat premiul Grammy pentru cea mai bună interpretare vocală în 1979, cu piesa „The Devil Went Down to Georgia”, care a ajuns pe locul 3 pe Billboard Hot 100 în septembrie 1979. (VEZI ȘI: DOLIU ÎN LUMEA MUZICII. VERA LYNN, UNA DINTRE CELE MAI APRECIATE CÂNTĂREȚE, A MURIT ÎNCONJURATĂ DE MEMBRII FAMILIEI)

„Puțini artiști au lăsat o amprentă mai adâncă asupra muzicii americane decât Charlie Daniels. Un patriot și iubit mentor, Daniels și-a transformat pasiunea pentru muzică într-o de succes și o platformă pentru a sprijinul militarilor, copiilor defavorizați și celor aflați la nevoie ”, se arată într-o comunicat emis de reprezentanții lui Daniels.

Regretatul artist o să fie condus pe ultimul drum și împreună cu el o să dispară și una dintre cele mai bune voci, din acest domeniu.