Unde a fost găsit cadavrul lui Răzvan Ciobanu. Nici polițiștilor nu le-a venit să creadă

Publicat: 29/04/2019 | 09:54

Nici polițiștilor nu le-a venit să creadă atunci când au ajuns la locul accidentului. Trupul lui Răzvan Ciobanu a fost găsit de un localnic, luni dimineața, în jurul orei 7.

Trupul creatorului de modă Răzvan Ciobanu a fost găsit lângă mașina pe care o conducea, fiind proiectat, din cauza vitezei, în afara autoturismului. Polițiștii din Constanța au primit un apel la 112 în jurul orei 7.15, de la un localnic, care trecea prin zonă și care a spus că un bărbat este mort lângă o mașină cu care s-ar fi produs un accident. Practic, din cauza vitezei cu care rula, acesta a fost proiectat în afara vehiculului, din cauza impactului. Cel mai probabil, Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranță.

„Cu exactitate se va ști ora decesului după autopsie. La această oră nu știm la ce oră s-a produs accidentul”, a spus Andreea Muntean, purtătorul de cuvânt al Poliției Constanța.

Citește și: Răzvan Ciobanu a murit într-un cumplit accident rutier în această dimineață. Toate detaliile aici

Creatorul de modă a mers pe drumul de pământ aproximativ un kilometru

Primele cercetări arată că mașina condusă de creatorul de modă a mers pe drumul de pământ aproximativ un kilometru, din drumul județean, înainte să se oprească.

„A condus pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele și ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulți copaci”, a mai spus reprezentantul Poliției Constanța.

Polițiștii sunt la fața locului și fac verificări pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier. Trupul creatorului de modă va fi dus la Medicină Legală pentru stabilirea cauzelor exacte ale decesului.

Citește și: Exclusiv | Răzvan Ciobanu s-a sinucis? Detaliul șocant de la fața locului

Citește și...