Exclusiv | Răzvan Ciobanu s-a sinucis? Detaliul șocant de la fața locului

Publicat: 29/04/2019 | 09:39
Exclusiv | Răzvan Ciobanu s-a sinucis? Detaliul șocant de la fața locului

Apar noi informații în cazul morții creatorului de modă Răzvan Ciobanu. În exclusivitate pentru CANCAN.RO. site-ul nr. 1 din România, surse din Poliția Română au făcut declarații șocante.

Conform surselor specificate, la locul accidentului este o curbă, iar mașina în care se afla Răzvan Ciobanu ar fi tăiat curba și s-ar fi lovit de copaci. Dar informația esențială abia acum vine. Nu există urme de frânare la locul accidentului. (NU RATA: Lovitură de teatru. Cu cine era Răzvan Ciobanu în mașina morții)

“La locul accidentului este o curba, iar masina a taiat direct curba si s-a oprit in acei copaci. Nu exista urme de franare”.

În astfel de situații – atunci când nu există urme de frânare la locul unui accident – anchetatorii iau în calcul două ipoteze de lucru.

1 – SINUCIDEREA.

2 – Este posibil ca șoferul să fi adormit la volan.

Polițiștii nu exclud varianta conform căreia Răzvan Ciobanu s-a sinucis

Citește și: Primele imagini cu accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B, județul Constanța. Acesta era singur în mașină și, din cauza vitezei – conform primelor informații -, a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci.