Unde au plecat Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu la o săptămână de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

Publicat: 11/05/2019 | 12:33

Și-au plâns fostul prieten, Răzvan Ciobanu, decedat a doua zi de Paște, dar viața merge mai departe! Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu, doi dintre jurații de la ”Bravo, ai stil”, au plecat într-o mini-excursie! Și au gusturi fine!

Au ales Turcia, iar acolo s-au cazat la cel mai scump hotel din țara Semilunei, Titanic Mardan. Iar distracția a fost la ea acasă! Au mers la spectacolul oferit de renumita Lara Fabian, soprana lirică belgiancă, actriță, dar și cantautoare.

Cei doi au au plecat alături de câțiva amici, între care și Adina Halas.

Cătălin Botezatu, premii peste premii!

Cătălin Botezatu și-a început cariera în modă în anul 1984 ca manechin al casei de modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. În anul următor, a primit, la Frankfurt, titlul de Cel mai bun manechin al anului în Europa.

A urmat cursurile Institutului European de Modă din Milano. Gianni Versace l-a ales să lucreze timp de șase luni în atelierele sale.

Botezatu a devenit director de stil al casei de modă Europa din București, după care și-a înființat propria casă de modă, Delphi. Și-a deschis prima casă de modă în țară în 1996 și a lansat numeroase colecții: „Buddha Bar”, „Egyption”, „Kyoto”, „Angels”, „Ameno”, „Chicago” etc. și o linie de lenjerie masculină.

La Paris, designerul român a susținut o paradă a modei în cadrul evenimentului „Herritage Mode et culture – Paris 2007”, organizat la Ambasada României, sub înaltul patronaj al Ministerului Afacerilor Externe.

Este singurul creator de modă din țară care se ocupă scenografie, regie, coloană sonoră, cât și de styling-ul colecției (bijuterii, pantofi, aplicații capilare etc.).

1996: cel mai bun creator al anului din România;

1997: premiul Societății Române de Televiziune;

1998: cel mai bun creator de modă;

1999: premiul de excelență oferit de revista VIP;

2004: premiul Creatorul Anului și Premiul pentru Contribuția în Domeniul Modei;

2005: desemnat de TVR Cel mai iubit creator de modă;

2006: premiul pentru Excelență în Modă (din partea Fashion TV) și Cel mai bun creator de modă (din partea revistei VIP)

2009: la Gala Celebrităților a fost desemnat drept Celebritatea Anului în Modă.

Raluca Bădulescu și începuturile în fashion

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai controversate vedete de la noi. Cum și-a început vedeta cariera? „Începutul nostrum, care are legătură cu fashion-ul, datează de pe vremuri, de pe vremea revistei Star, putem să spunem pentru că nu mai există la ora actuală. Când a debutat în România rubrica bine/prost îmbrăcat prin 2004. Nu semnam rubrica respectivă, poate de aceea publicul nu știe. Bine, noi avem și un public foarte tânăr, poate nu au auzit de revista Star, nu au apucat vremurile respective.

Eu am semnat rubrica bine/prost îmbrăcat foarte mulți, am fost colege foarte mulți ani la revista Star, după aceea la Ciao am semnat rubrica bine/prost îmbrăcat, iar după aceea am luat o pauză pur și simplu, rubrica a continuat, verdict, etc. Bine, acum acest bine/prost îmbrăcat este un fenomen deja, toată lumea comentează la emisiuni, în aproape toate emisiunile televizate, prin reviste, dar perla coroanei este Bravo ai stil, iar faptul că fac parte din acest proiect….nu există onoare și mândrie mai mare pentru mine și faptul că fac parte din familia Kanal D, care chiar este o familie”, dezvăluia Raluca pentru VIVA!

Citește și...