Unul dintre membrii familiei Anastasiei Cecati, mărturisiri cu lacrimi în ochi: „Soțul ei a fost agresiv și…”

Publicat: 20/02/2018 | 20:59

Rudele Anastasiei Cecati și ale soțului ei sunt în stare de șoc. După ore bune de la asasinarea tinerei actrițe, unul dintre membrii familiei a avut puterea să povestească cum se comporta Alexei Mitachi cu Anastasia Cecati. El a făcut dezvăluiri tulburătoare, iar lacrimile nu a putut să și le stăpânească.

În cadrul interviului, unul dintre dintre membrii familiei regretatei artiste a spus că medicul stomatolog era agresiv și că de multe ori a agresat-o pe Anastasia Cecati în trecut.

„Alexei Mitachi a fost agresiv cu ea și în trecut. Ea era acasă cu fetița ei și acest boschetar a venit să își vadă copilul. Apoi s-au luat la ceartă, el a luat cuțitul și a făcut ceea ce a făcut. Nici nu pot să vorbesc despre așa ceva. După ce a omorât-o, a dat un mesaj și s-a aruncat pe geam de la etajul șapte”, a povestit unul dintre membrii familiei actritei, sub protecția anonimatului, potrivit stirilekanald.ro.

Citește și: Ramona Gabor, în România după ce a aflat că prietena ei, Anastasia Cecati, a fost ucisă de soțul său. Primele imagini cu sora Monicăi Gabor

Bărbatul a mai spus și că fiica, rămasă orfană de ambii părinți, va ajunge în grija mamei Anastasiei Cecati. Actrița din Republica Moldova și medicul stomatolog Alexei Mitachi erau căsătoriți. Însă, potrivit unor jurnaliști de peste Prut, bărbatul ar mai fi avut o familie. Din ceea ce stiu apropiatii celor soți, ei nu ar fi fost în relatii prea bune și acest lucru a dus la orbila crimă, urmată de suicid.

Citește și: Motivul cutremurător pentru care Anastasia Cecati a fost ucisă de soț! Ce s-a aflat despre bărbat

Citește și...