Motivul cutremurător pentru care Anastasia Cecati a fost ucisă de soț! Ce s-a aflat despre bărbat

Publicat: 20/02/2018 | 17:33

Detalii noi în cazul crimei care a șocat o țară întreagă! Actrița Anastasia Cecati, alias Anastasia Cia, a fost ucisă cu sânge rece de soț, de față cu fetița ei de doar trei săptămâni. Bărbatul, un dentist în vârstă de 35 de ani, s-a aruncat apoi de la etajul 7. Se pare că certurile dintre cei doi erau mai vechi și că ultima dispută a degenerat și s-a sfârșit tragic.

Apropiații Anastasiei Cecati susțin că între cei doi soți era o problemă mai veche. Stomatologul se afla la a doua căsătorie și devenise tată cu doar trei săptămâni în urmă. Asta nu l-a împiedicat s-o ucidă pe mama fetiței lui, chiar de față cu bebelușul. Anastasia Cecati era o actriță și un model de succes, care se stabilise în Dubai. Potrivit rudelor ei, moldoveanca nu mai locuia de ceva vreme cu soțul ei, pentru că nu se afla în relații bune cu acesta. Bărbatul avea și o altă familie cu fosta soție, potrivit adevarul.ro. În ziua tragediei, acesta se afla în vizită la Anastasia Cecati, pentru a-și vedea copilul. Cu toate acestea, la scurt timp după ce bărbatul și-a făcut apariția, au început certurile, iar soțul Anastasiei a devenit violent.  (VEZI AICI Primele imagini cu soțul Anastasiei Cecati)

După ce a ucis-o pe Anastasia Cecati, bărbatul și-a sunat nașul

După ce i-a tăiat gâtul Anastasiei Cecati, bărbatul l-a sunat pe nașul său și l-a implorat să aibă grijă de fetița lui, apoi s-a aruncat de la etaj. Polițiștii au găsit-o pe Anastasia Cecati moartă, într-o baltă de sânge, iar bebelușul se afla într-o cameră alăturată. Copilul a fost dus la  Spitalul NR.1 din Chișinău, secția Pediatrie, Neurologie infantilă. (NU RATA Ultima imagine postată de Anastasia Cecati, înainte de a fi ucisă de soț)

Anastasia Cecati a devenit cunoscută și la noi în țară, după ce a apărut în serialul „Las Fierbinți”. De asemenea, ea era prietenă foarte bună cu Ramona Gabor, care a fost devastată când a aflat ce s-a întâmplat cu actrița. (CITEȘTE ȘI Mesajul sfâșietor al Ramonei Gabor, după ce a aflat că Anastasia Cecati a fost ucisă)

Citește și...