Ultima imagine postată de Anastasia Cecati, actrița ucisă de soțul ei! Vedeta devenise mamă în urmă cu trei săptămâni

Publicat: 20/02/2018 | 10:45

Anastasia Cecati a fost ucisă cu sânge rece de soțul ei, chiar în apartamentul din Chișinău în care aceștia locuiau. Actrița, care a apărut și în Las Fierbinți, devenise mamă de doar trei săptămâni. Nimeni nu știe ce l-a determinat pe bărbat să îi taie gâtul partenerei lui de viață, apoi să se arunce de la etajul 7.  Polițiștii au găsit-o pe Anastasia Cecati cu gâtul tăiat, iar într-o altă cameră era fetița lor, care a fost transportată la spital.

Familia, prietenii și fanii Anastasiei Cecati nu-și pot reveni din șoc.  Viața actriței a fost curmată la doar 31 de ani, de partenerul ei de viață. Ultima fotografie postată de șatenă pe Instagram, cu doar o zi înainte să nască, pe 29 ianuarie, a fost asalatată de mesaje de condoleanțe.

Monica Gabor: „Am inima sfâșiată!”

Acestea sunt ultimele imagini postate de Anastasia Cecati

„Nu am cunoscut-o. Am inima sfâșiată, Am aprins câteva lumânări, Sper ca familia ei să aibă puterea să treacă peste această tragedie”, a scris Monica Gabor, care a etichetat-o pe sora ei, Ramona, în postare. Ramona Gabor era prietenă foarte bună cu Anastasia Cecati (Vezi aici Mesajul sfâșietor postat de Ramona Gabor după ce a aflat că Anastasia Cecati a fost ucisă de soțul ei)

Anastasia Cecati era model, actriță și cântăreața. Superba șatenă a ajuns celebră pozând în reviste celebre destinate bărbaților. Actrița a apărut și în „Las Fierbinți”, dar și în videoclipurile unor artiști cunoscuți. Soțul ei era un medic stomatolog în vârstă de 35 de ani, aflat la a doua căsătorie. După o discuție în contradictoriu, bărbatul i-a tăiat gâtul Anastasiei Cecati și a sărit de la etaj. Fetița lor de doar trei săptămâni a fost transportată la Spitalul NR.1 din Chișinău, secția Pediatrie, Neurologie infantilă.

 

Citește și...