UPS! Ruby, fotografiată de paparazzi alături de alt bărbat

Publicat: 13/03/2019 | 11:55

Ruby și iubitul ei, Adrian, și-au testat iubirea, dar și răbdarea, făcând echipă în show-ul ”Asia Express”, dar acum s-au întors acasă. Fiecare și-a reluat activitatea, însă fanii au avut parte de o mare surpriză, după ce artista a fost fotografiată de paparazzi de un alt bărbat.

Vedeta s-a plimbat prin mall alături pe un un tânăr despre care se ştie că îi este colaborator şi prieten apropiat. Cei doi au vizitat mai multe magazine, iar cântăreaţa părea într-o dispoziţie excelentă, după cum arată imaginile realizate de spynews.ro.

Criză de gelozie la „Asia Express”

Vedeta a venit la TV și a vorbit despre criza de gelozie pe care i-a făcut-o iubitului ei. „Nu am parte de critici. E o ceartă mică, o chestie, o neînțelegere…nu e criză de gelozie! Aproape am pășit în pas iar fata aia care nu mai știa de capul ei, poate încurca drumul. Patul ei, patul lui, nu mai știa de capul ei. Ne-a întrebat dacă vrem să bem cu ea.

Nu au montat toată faza la teelvizor pentr că nu era timp, trebuia să par eu aia nebună, pentru că fetele sunt nebune. Fata aia era cu ochii pe el, era geană pe el, eu mergeam așa…
Fata ne invita acasă la ea, că are ea saltele jos…

Nu-mi place de fata asta. Băiatul era de treabă. Gagicul ei stă în spate, nu vede unde îi fug ochii. E golancă! Mie nu îmi plăcea din start de ea. M-a enervat foarte tare ea și situația. Nu sunt așa prietenoasă! Hai să dorm cu una care e amețită pe tine! Eu sunt geloasă, sunt posesivă, ori e al meu, ori îl omor în somn, e foarte simplu. Arăt a psihopată, mă văd și eu acum…zici că sunt nebună rău, dar nu sunt!” a povestit Ruby la „Xtra Night Show”, cu zâmbetul pe buze.

Citește și...