Urmarita de ghinioane in afaceri! Andreea Mantea, in fata judecatorilor pentru ca nu a platit factura la curent la ferma

Publicat: 27/06/2013 | 00:46

Andreea Mantea pare urmarita de ghinion in afaceri! In ultimii ani, ea s-a trezit cu mai multe procese pe cap, fiind data in judecata pentru diverse datorii sau drepturi de proprietate.

Bruneta s-a judecat cu compania de energie electrica
Bruneta s-a judecat cu compania de energie electrica

Mantea a cumparat la un moment dat o ferma in judetul Buzau, in care isi pusese mari sperante. Pe parcurs, insa, lucrurile s-au complicat.

Tanara s-a inteles la pret cu proprietarul fermei, cei doi au batut palma, iar iubita lui Stefan Stan a devenit patroana respectivei afaceri. Numai ca, la scurt timp au inceput problemele.

Fostul proprietar nu-si achitase datoriile pe care le avea la compania de energie electrica, asa ca societatea i-a cerut Andreei sa plateasca factura. Ea a refuzat pe motiv ca aceasta trebuie platita de fostul proprietar al fermei intrucat datoriile sunt facute inainte ca ea sa cumpere afacerea.

Cei de la compania de energie electrica nu au acceptat aceste explicatii si i-au sigilat contorul. Vazand insa ca Mantea refuza in continuare sa plateasca, au actionat-o in judecata.

Andreea si-a sustinut cauza in instanta prin intermediul avocatului, iar recent judecatorii i-au dat dreptate si au respins solicitarea facuta de compania de energie electrica care cerea instantei sa o oblige sa plateasca factura la curent. Andreea Mantea nu a dorit sa faca comentarii in legatura cu acest proces.

Proces pentru pamant

Iubita lui Stefan Stan a avut probleme si cu un teren din Vrancea
Iubita lui Stefan Stan a avut probleme si cu un teren din Vrancea

Aceasta nu este insa singura problema pe care Andreea Mantea a avut-o in afaceri. Iubita lui Stefan Stan  s-a judecat aproape trei ani cu o asociatie de vanatoare din Vrancea pentru un teren de peste 10.000 de metri patrati pe care il cumparase in judet pentru a demara o afacere.

La scurt timp dupa ce a incheiat tranzactia, ea a avut surpriza sa constate ca a fost data in judecata de respectiva asociatie, care sustinea ca pamantul pe care l-a cumparat ii apartine, si ca cel care i l-a vandut Andreei nu avea vreun drept asupra terenului. Recent, procesul a ramas fara obiect, ceea ce inseamna ca cele doua parti au rezolvat problema.

banner

(B.G.)

 

 

Citește și...