US Open » Se cunosc cele 4 semifinale de „simplu” de la Grand Slam-ul nord-american!

Publicat: 10/09/2020 | 08:01
US Open » Se cunosc cele 4 semifinale de „simplu” de la Grand Slam-ul nord-american!

US Open, ajuns în 2020 cel de-al doilea turneul de Grand Slam din an din cauza perioadei pandemice, este aproape de final! În urma rezultatelor înregistrate în ultimele zile, știm numele sportivilor ce își vor “măsura forțele” în “careul de ași”, atât de pe tabloul masculin, cât și de pe tabloul feminin!

În ceea ce privește tabloul masculin, în prima semifinală se vor întâlni Pablo Carreno Busta și Alexander Zverev. După ce l-a învins la “masa verde” pe Novak Djokovic, ibericul a reușit să-l depășească în sferturile de finală pe canadianul Denis Shapovalov în set decisiv (scor 3-6, 7-6, 7-6, 0-6, 6-3). De cealaltă parte, Sasha a reușit să se califice în penultimul act în urma victoriei cu 3-1 înregistrată în compania lui Borna Coric (1-6, 7-6, 7-6, 6-3).  Învingătorul confruntării dintre Carreno Busta și Zverev va fi așteptat în finală de câștigătorul partidei dintre rusul Daniil Medvedev și Dominic Thiem. În faza sferturilor, cei doi au câștigat “la zero”, aceștia învingându-i pe Rublev și respectiv De Minaur.

În competiția feminină, prima semifinală le va pune față în față pe reprezentata Statelor Unite ale Americii, Jennifer Brady, și pe nipona Naomi Osaka. Acestea le-au depășit în sferturi pe Putintseva și Rogers. Totuși, majoritatea ochilor iubitorilor “sportului alb” se îndreaptă către cealaltă semifinală, unde se întâlnesc Viktoria Azarenka și Serena Williams, două foste câștigătoare de Grand Slam. Pentru calificarea în penultimul act al competiției, acestea le-au eliminat pe Pironkova și Mertens.

Programul semifinalelor US Open

V 02:00: Jennifer Brady – Naomi Osaka;
V 03:30: Serena Williams – Viktoria Azarenka;

V 23:00: Pablo Carreno-Busta – Alexander Zverev;
V 23:00: Daniil Medvedev – Dominic Thiem.