Vă mai amintiți cum arăta Olivia Steer pe vremea când prezenta “Dansez pentru tine“, alături de Ștefan Bănică? Imagini de pus în ramă

Publicat: 02/03/2019 | 17:34

Olivia Steer trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Andi Moisescu, care o sprijină și o susține necondiționat. Cei doi au împreună doi băieți, cu toții au adoptat hrana raw-vegană, stil de viaţă pe care îl promovează de câțiva ani buni.

În 2006 Olivia prezenta alături de Ştefan Bănică, primul sezon al emisiunii-concurs „Dansez pentru tine”, apoi a fost înlocuită de Iulia Vântur. Tot la Pro TV a mai realizat emisiunea economică „Business Magazin” (2007), iar apoi „Doamne de poveste” (2010), la Acasă TV.

Două tragedii i-au schimbat radical viața: moartea tatălui şi a surorii sale, în urmă cu nouă ani, ambii răpuşi de cancer. Atunci Olivia Steer a renunţat atunci la televiziune și s-a focusat pe blogul său, unde militează împotriva vaccinurilor, a mamografiilor, a chimioterapiei.

Andi Moisescu, răspuns inedit când a fost întrebat de revenirea pe TV a soţiei lui

Întrebat cum reușește să aibă timp și pentru filmările celor trei emisiuni, pentru evenimentele private, unde e DJ, dar și pentru familia lui, prezentatorul TV a spus că s-a înconjurat de oameni extraordinari, care îl ajută și astfel, el are timp pentru toate: “Unele lucruri sunt mai puţin vizibile, pentru că le fac în zona evenimentelor private. Mai vizibilă este această reîntoarcere a mea către o pasiune mai veche, şi anume învârtirea discurilor. M-a apucat din nou să pun muzică în cluburi cu mai vechii lupi de mare, prieteni cu care am pus muzică şi în tinereţe, cu foşti colegi de la Pro FM.

Ne mişcăm. Eu sunt mare amator de vacanţe cu multe activităţi, în care nu stai să te plictiseşti. Am încercat să le transmit dragostea asta pentru sport şi aş şi zice că mi-a reuşit. Amândoi au fost azi (23 august, n.r) în Skate Park, s-au dat peste cap cu trotinetele. I-am dus fix înainte să ajung aici, la lansarea de grilă a PRO TV-ului.” , a spus pentru jurnaliștii de la click.ro.

Cât privește revenirea pe sticlă a superbei sale soții, Andi Moisescu a mărturisit că nu știe dacă o mai interesează acest aspect și că ea își dedică foarte mult timp celor doi băieți pe care îi au: David și Luca.

“Nu ştiu dacă o mai pasionează subiectul ăsta, mă bucur foarte tare să o văd în varianta în care să se ocupe exact aşa cum se ocupă de copiii noştri. Este cartea câştigătoare, şi pentru care îi voi rămâne profund recunoscător. E foarte important când de copii se ocupă mama şi tata. E cea mai norocoasă ecuaţie posibilă”, a declarat Andi Moisescu, conform sursei citate mai sus.

Citește și...