Vă mai amintiți de “Șopârlă”, fostul component Animal X? Uite cum arată și ce face acum

Publicat: 13/06/2019 | 18:02

Alexandru Salaman, cunoscut drept „Şopârlă” datorită faptului că a făcut parte din celebra trupa Animal X, pe vremuri, înnebunea fetele cu stilul lui rebel. Acum, tânărul, originar din Constanța, a dispărut din lumina reflectoarelor și arată complet diferit, și-a schimbat look-ul şi nu mai seamănă cu tânărul care făcea furori în anii 2000.

Mai mult decât atât, s-a așezat la casa lui și trăiește o frumoasă poveste de iubire cu o frumoasă blondă, Monica. Cei doi locuiesc împreună în Tenerife, Spania și în urmă cu  aproape trei ani și-au unit destinele pe exotica insulă.

Se află la a doua căsătorie

Șopârlă nu este la prima nuntă. În 2011 el s-a însurat cu Cristina, o tânără cu care avea o relație de ceva vreme și de care s-a despărțit într-un mare scandal. Femeia l-a acuzat de gelozie și mai ales de violență. Divorțul s-a pronunțat după ce Cristina a depus scos un certificat medico-legat prin care a demonstrat agresiunile.

Mai mult, se pare că Alexandru Salaman a rupt legătura şi cu foştii colegi de trupă, Şerban Copoţ (Hienă) şi Laurenţiu Penca (Vierme), ambii căsătoriţi şi implicaţi în proiecte muzicale.

Citește și...