Văduva milionarului Vasile Turcu merge în fiecare săptămână la mormânt și…

Autor: Anca Toma
Publicat: 23/02/2018 | 23:43

Moartea milionarului Vasile Turcu a provocat o mare suferință cunoscuților săi, dar mai ales familiei, care, în luna martie, se pregătește să-i facă parastasul de un an. Soția omului de afaceri, Elena, își alină dorul și se reculege destul de des la mormântul lui, loc de care are foarte mare grijă. (VEZI AICI: Imagini emoţionante realizate cu două zile înainte de Anul Nou. Ce a lăsat văduva la mormântul milionarului sinucigaş)

Pe lângă faptul că locul de veci este mereu curat, femeia aduce săptămânal flori. Potrivit imaginilor realizate de CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, săptămâna aceasta a venit la mormântul soțului ei cu trandafiri albi, mai exact patru la număr, pe care i-a prins cu un fular de crucea de lemn. Acestea nu erau singurele flori, un buchet colorat, dar și mai multe garoafe ornau locul de veci unde se odihnește milionarul. (CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. DECIZIA DE ULTIMĂ ORĂ PRIMITĂ DE MOŞTENITORII MILIONARULUI! CE I-AU CONFISCAT PROCURORII LUI VASILE TURCU)

Trandafirii, nelipsiți de la mormântul lui Vasile Turcu

Ce simbolizează trandafirul alb

Deși sunt considerați un simbol al iubirii, trandafirii albi se dăruiesc adesea la înmormântări. În unele culturi, albul simbolizează doliul, suferinţa, trandafirii albi fiind asociați cu onoarea şi respectul, ceea ce îi face potriviţi pentru funeralii. Într-un context romantic, un trandafir alb poate reprezenta o dragoste nevinovată sau poate simboliza dragostea nemuritoare, o dragoste și o loialitate mai adâncă decât pasiunile trecătoare.

S-a sinucis în locuința lui

Vasile Turcu, în vârstă de 62 de ani, a ajuns, pe 1 martie, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, în stare gravă, după o tentativă de sinucidere ce a avut loc în locuinţa sa din Bucureşti. În urma tentativei de suicid a fost deschis un dosar la Parchetul Capitalei, fiind audiate mai multe persoane apropiate omului de afaceri. (VEZI AICI: Moştenitorul milionarului a primit lovitura! Imperiul lăsat în urmă de Vasile Turcu se scufundă)

Omul de afaceri deţinea grupul de firme Romconstruct, iar în 2013, conform Top 300 Capital, avea o avere de 30 de milioane de euro. În 2001, Vasile Turcu s-a implicat ca finanţator la Dinamo, mai întâi la secţia de handbal a clubului, iar din 2004 a devenit acţionar la echipa de fotbal, retrăgându-se în 2011.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...