Valentina Pelinel este INSARCINATA! Cristi Borcea este tatal? Fotomodelul spune adevarul

Publicat: 04/01/2016 | 17:20
Valentina Pelinel este INSARCINATA! Cristi Borcea este tatal? Fotomodelul spune adevarul

CANCAN.ro a avut dreptate, iar, in cele din urma, Valentina Pelinel a recunoscut ca este insarcinta. Anuntul a fost facut chiar, luni, de vedeta TV.

Dupa ce au existat zvonuri despre o posibila sarcina, Valentina Pelinel a spus, pana la urma, adevarul despre sarcina ei. Se presupune ca barbatul cu care a ramas gravida este Cristi Borcea, care ar deveni pentru a saptea oara tatic. Acesta are trei copii cu Mihaela fosta lui sotie, doi cu actuala sotie, Alina, si unul cu o fosta amanta. „Sunt foarte fericita sa pot impartasi cu voi cea mai frumoasa veste: voi deveni mama si in acest moment pot confirma aceasta stire. Chiar azi am fost la medic si totul merge perfect, asa ca mi-am dorit sa fiti primii care se bucura impreuna cu mine. Stiu ca acum se fabrica multe ipoteze si scenarii, de aceea am asteptat sa confirm o veste asa de importanta doar in momentul in care am fost sigura de ea. Va multumesc pentru urari si gandurile bune si va invit sa urmariti declaratia in exclusivitate pe care o voi acorda in aceasta seara la emisiunea lui Cristi Brancu, urmand ca la intoarcerea mea in tara sa povestesc mai multe despre acest eveniment minunat din viata mea.”, a scris Pelinel pe Facebook.

Toate speculatiile cu privire la o posibila relatie dintre Valentina Pelinel si Cristian Borcea au aparut dupa ce tanara a divortat, anul trecut, de politicianul Cristi Boureanu.

Larisa Ciuta

Citește și...