Vali Vijelie a spus cum își alintă soția pe care a înșelat-o: „Se enervează”

Publicat: 17/05/2018 | 22:45

Invitat în platoul emisiunii moderată de Mihai Morar, Vali Vijelie a acceptat să participe la test-fulger, care a fost presărat cu întrebări incomode. Inevitabil, celebrul artist a vorbit despre soția lui care l-a sprijinit mereu, dar și despre cei doi copii pe care îi au împreună.

Citește și: Vali Vijelie nu se mai fereşte! După ce călcat strâmb şi a fost prins de soţie, manelistul îşi învaţă fanii cum să îşi înşele nevestele

Vali Vijelie a mărturisit la un moment dat că o alintă pe Carmen spunându-i „nevestică”, în timp ce ea îi zice: „Vali”, în special în momentele tensionate din familie.

„Soției îi spun: «nevestică», așa o alint eu. Ea îmi zice: «Vali», mai ales când se enervează. Cel mai des îmi cert copii dacă mint. Orice greșeală ar face, le-am spus să vină să-mi spună, că le pot da sfatul cel mai bun. Le dau bani mereu dacă am. În familia mea, nu se cheltuie mulți bani. Eu nu sunt cheltuitor, le dau toți bani pentru viitorul lor”, a dezvăluit Vali Vijelie, la „Răi Da’ buni”.

Citește și: Vali Vijelie şi-a pierdut mustaţa la pariuri! Ce s-a întâmplat: “Din cauza Minodorei…“

Vali Vijelie a vorbit despre retragerea din lumea manelelor

„Din meseria asta nu ieși niciodată la pensie, dar orice cal ajunge gloabă și e bine să pui deoparte. Dintre cântăreți, eu îl prefer pe Adrian Minune, e cumătrul meu.”, a mai spus Vali Vijelie, la „Răi Da’ buni”.

Vali Vijelie are doi copii

Vali Vijelie provine dintr-o familie săracă, fiind crescut împreună cu fraţii şi sora lui de bunica lor. În timpul vacanţelor şcolare, era nevoit să muncească la o fermă de ambalat fructe din Giurgiu, ba chiar la munca câmpului, pentru a-şi asigura rechizitele şcolare. Renumele de „Vijelie” provine de la vărul acestuia, Mircea Vijelie şi a devenit unul din cei mai buni cântăreţi de muzică de petrecere din România, prin muncă şi dăruire, mai ales între anii ’87-’00. Acum este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi romi de manele din România.

Vali Vijelie este căsătorit de mulți ani cu Carmen, femeia care i-a dăruit doi copii frumoși de care este foarte mândru.

Citește și...