Vama de la Giurgiu-Ruse, blocată de bulgari! Cozi de 10 kilometri!

Publicat: 30/10/2018 | 21:53
Vama de la Giurgiu-Ruse, blocată de bulgari! Cozi de 10 kilometri!

Vama de la Giurgiu – Ruse este blocată! Circulaţia se desfăşoară cu dificultate, marți seara, la ieşirea din România prin Vama Giurgiu-Ruse. Sunt cozi de aproximativ 10 kilometri. Toate astea ar fi cauzate de inactivitatea autorităților de frontieră bulgare, scroie stiripesurse.ro.

Potrivit unui comunicat transmis de CNAIR, la această oră, în punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse se înregistrează cozi de aproximativ 10 kilometri pe sensul România – Bulgaria, în partea română, cauzate de inactivitatea autorităților de frontieră bulgare. (CITEȘTE ȘI: TREI TINERI AU FOST ARESTAŢI DUPĂ CE AU ÎNCERCAT SĂ VÂNDĂ CANNABIS ŞI ECSTASY ÎN STAŢIUNILE 2 MAI ŞI VAMA VECHE)

În momentul în care partea bulgară va relua activitatea, CNAIR urmează să deschidă în acest punct de frontiera o bandă suplimentară destinată transportatorilor, astfel încât traficul să poată fi fluidizat rapid prin urgentarea operațiunilor specifice din Agentia de Control și Încasare. (CITEȘTE ȘI: 25 DE MIGRANȚI IRAKIENI ȘI TURCI, PRINȘI LA VAMA CALAFAT! ERAU ASCUNȘI ÎN COMPARTIMENTUL DE MARFĂ AL UNUI MICROBUZ)