Vedetele din showbiz se întrec în posterioare! Cine este pe primul loc FOTO

Autor: M.B.
Publicat: 30/10/2019 | 10:14

Sunt frumoase, talentate, dar mai au un mare atu: posteriorul bombat! Loredana Chivu, Anamaria Prodan și Bianca Drăgușanu sunt divele care ies din tipare și după care nu ai cum să nu întorci capul!

Loredana Chivu este este clar pe primul loc. Deținătoarea celui mai sexy posterior din rândul vedetelor din showbizul românesc a trecut, însă, de câteva ori pe la medicul estetician, iar rezultatele sunt elocvente. Îmbrăcată tot timpul în rochițe mulate, colanți din latex sau pantaloni foarte scurți, Loredana Chivu știe cum să atragă toate privirile, scrie spynews.ro.

Anamaria Prodan. Da, nu mai este puștoaica de 20 de ani, dar se ține formidabil. Cu un posterior sculptat și bine lucrat la sală, sexy-impresara adoptă tot timpul ținute super hot, care îi pun formele în evidență. Chiar și când îmbracă ținute sport, Anamaria Prodan este extrem de hot și fanii ei apreciază acest lucru.

Bianca Drăgușanu este și ea în top. Merge tot timpul la sală pentru a avea un abdomen sexy și bine lucrat, dar nu uită nici de posteriorul pe care îl admiră atât bărbații, cât și femeile. Extrem de sigură pe formele ei, Bianca Drăgușanu își permite să adopte orice ținută, căci este sexy atât atunci când se îmbracă elegant, cât și atunci când se îmbracă sport sau în costum de baie!

Citește și...